Snart är året slut...

~2005-12-30 06:03~

Är på väg till jobbet, fick lite tid över.

Hoppas ni har haft en bra jul, min har väl varit okej. Har varit på jobbet typ varje dag. Är ganska trött. Har jobbat dag dem två sista dagarna nu. Det tar att gå upp tidigt.

Snöat har det gjort också, massor. Det riktigt mycket snö, 10-20cm tror jag. Halt som tusan.

Nu måste jag till jobbet. Ha en bra dag!


God Fortsättning!



Jul, Strålande jul!

~2005-12-24 21:04~

God jul på er allihopa!
Jag sitter nu på jobbet, helt lugnt. Ingen har ring på hela kvällen, inget fartyg har ropat... Tiden går sakta. Jag som vill hem och leka med mina julklappar. Fick en massa fina saker till min lägenhet, verkligen bra saker. Är jättenöjd med allihopa. Precis vad jag önskat mig så det är verkligen roligt.

Nu ska jag fortsätta jobba... Eller tjänstgöra heter det ;)



GOD JUL!



dan före dan...

~2005-12-23 22:29~

Nu är det inte länge kvar till julafton, 1tim 31 min för att va exakt. I morgon så ska vi fira pappa på morgonen, han fyller ju år. Sen ska vi öppna julklapparna på förmiddagen eftersom jag ska åka till visby vid 14.

Idag har jag fixat en jul-en. Alltså en enebuske istället för för gran. Jag tyckte den blev ganska bra, får lägga upp en bild sen när jag kan.
Jag har försökt att få Mimmi och Fenix vänner men det har inte gått någe bra. mimmi flög på Fenix o bet o rev han... Inge kul alls... Jag ska nog höra med nån som kan sånt där, hur man ska göra. Om det finns nåt tricks...

Nu hade jag tänkt att sova, så går tiden fortare till man får öppna klaparna. ;)

 

Snart jul!

~2005-12-21 04:14~

Nu är det inte långt kvar, jag kom på det typ igår eller nåt. "Fan det är ju jul den här veckan..." Jobbar nu och sen ikväll. På torsdag hämtar jag mormor vid flyget o sen åker vi mot Fårö. Ska bli skönt att få komma hem till mor o far. Äta lite riktigt mat osv. Känns som om det var länge sedan.
Fenix ska åka med också, får se hur det går med mimmi. Jag tror inte det ska va så stort problem. Lika bra dem vänjer sig med varandra.
Men jag kommer att sakna min underbara flickvän... Vi jobbar båda två, jag till 2400 på julafton o hon ända till 0300. O det gör hon juldagen o annandan också... Trisst, tycker synd om henne. Får väl se när vi ska ha vår julafton. Kanske på nyår, vi ska till Fårö och fira där. Mysigt!

Tiden har gått fort i natt, har inte hänt nåt speciellt men det flyter på ändå, skönt. Lite drygt att man ska sitta här om 12 timmar igen bara. Men det är ju sista passet då, sen är man ledig i några dagar och det är länge tills jag måste jobba natt igen.

Nu ska jag göra lite nytta...

Dan före dan, före dan, före doppardagen...



Skulle bara testa att blogga via mobilen.

Photo-0003
Skulle bara testa att blogga via mobilen.

Ännu en natt...

~2005-12-15 02:31~

Då sitter man här igen, på jobbet. Verkar bli en lång och seg natt. Har varit trött länge nu, sover dåligt osv. Vet inte ritktigt vad det beror på. Har jobbat dag ganska mycket också. Kanske är det som känns av, jag har blivigt van att få sova på morgonen i vanliga fall.

Tror jag är lite förkyld också, snorig o tung i huvet. Har ingen lust att bli sjuk nu till jul. Jag menar, det räcker väl med att man ska jobba på julafton, ska man behöva sitta sjuk dessutom.

I morgon ska jag nog försöka att handla den sista julklappen, jag vet redan vad jag ska ha så det är skönt. Sen ska jag nog köpa lite mer ströklappar, sånt som e billigt men kul lixom.

Nej nu måste jag fixa lite.

......

~2005-12-05 19:33~

Kände att jag inte skrivit nåt på länge, har inte hänt så mycket heller, jag jobbade i helgen, segt men nu är det över. Är ledig nästa helg.
Fenix mår bra också, jag tror han trivs, han leker o sover typ, äter ibland. Han "pratar" ganska mycket, när man diskar står han o piper vid sidan, jag har inte kommit på vad det betyder, men jag tror bara han vill ha sällskap eller så vill han se vad som händer. Han är grymt nyfiken. Sen vill han aldrig va själv heller. När man ska sova så är han alltid med i sovrummet, han går typ inte ut därifrån förrän någon annan gör det.

Har fastnat i ett nytt spel också, Call of Duty II, riktigt bra, snygg som bara den. Skildrar andra världskriget. SÅ får man spela olika slag, den jag spelade va nu sist det var landstigningen vid Normandie, Dagen D. Riktigt kul. Känns nästan som att man är där.

Nä nu ska jag se om det är nåt vettigt på tv.


Varmt


Fenix..!

~2005-12-01 10:09~

I förrgår så var jag  vid veterinären med kattungarna, och det visade sig att det var tre killar och en tjej, den lilla svarta är tjejen, så jag måste döpa om Nova, och namnet som jag fastnat för är Fenix, efter Fågel Fenix. Den som återuppstår ur askan. Jagtror det blir ett bra namn.

I går var jag o Thomas i Helsingborg, vi var och hämta en MC, ganska skakig resa, fint väder men  väldigt dåligt väglag, snö, is & slask. Massor med stora lastbilar och dårar som kör o fast det är jättehalt.  Men vi fick med MC'n iaf, kom med båten, även om vi tvilade lite i början. Väglaget var bättre på hemvägen... Ett roligt litet äventyr.





Borta Bra Men Hemma Bäst