Mer jobb och besök hos käftis

Då har man varit hos tandläkaren, första gången på 3-4 år. Förr sprang jag där en gång i månaden då jag hade tandställning. Men nu har det inte blivit av, dels för att jag inte funnits med i systemet och för jag har väl inte direkt haft någon motivering för att jaga på dem.
Men nu har jag varit där och fått min dom... Det blir några återbesök för att laga tänder. Kommer att kosta men det känns rätt skönt ändå. Nu har jag varit där och vet vad som ska göras, alltid bättre att veta än att inte veta på något vis. Även om inte är riktigt vad man vill veta.

Sen fick jag en överraskning när jag kom till jobbet i måndags, en av planerarna kom och frågade om jag var intresserad av förlängning på min tjänst... Självklart svarade jag. Så det blir till årets slut. Sen fick vi se hur det låg till med samarbetet mot fastlandet.
Det roliga var att dem hade alla papper färdiga men dem hade glömt att fråga mig... Men jag är glad iaf!

På midsommar så var jag och Annica hos hennes mamma & uffa i Vallstena, Jättetrevligt, vi åt lite sill och grillat, jag åkte sen in vid 19.00 för att jobba under natten. Det var rätt lugnt för övrigt, lite fylla bland ungdomar men det hör till.

Jag trivs i Vallstena hos dem, det är så härligt att bara vara där, dem är snälla och roliga. Gå runt och pyssla med Uffa och höra om alla projekt och annat skoj. Eller så kan man vara med Irené i pansionatet och bli utskälld, av hundarna förstås... Skönt att få göra något annat än att sitta och glo i stan, här kan man inte bygga så mycket.

I natt ska jag jobba sen ska jag hämta mormor vid flyget imorrn vid 11:15, vi åker direkt ut till Fårö, jag blir väl kvar där över natten. Då blir mormro glad. Sen ska jag hemma och jobba hela helgen.

Nu är det dags att tänka på mat...

Från Fårö

Vi var på fårö idag allihopa och åt lite mat, Jag, Tomas o Camilla och mamma o pappa. Passade på att tvätta bilen och ta lite kloka kort... såhär ser den ut... :) Rätt OK i lacken...
image60
Fler bilder på:
http://www.garaget.org


Nuså är det gjort.... :)

Var på fastlandet i tisdags... Hämtade min nya bil, Saab 9-3 Aero Sportsedan... Hämtade den i Enköping, T. Hägg hjälpte mig att hitta den, en äldre man som ägt den innan som jobbar på samma firma som Tomas. En -04a som gått 4500 mil... Espressosvart, dvs svartmetallic som bryter i brunt (kaffe). Rätt häftig färg faktiskt. Bättre än vad jag trode.

Jag åkte upp på tisdag morgon buss till centralen där Tomas V mötte upp oss sen åkte jag vidare med tåg till Enköing, rätt härlig liten stad verkade det som, det lilla vi såg... Sen tog det lite tid i Enköping men det får man ta, Tomas var snäll och hjälpte mig med försäkring och sånt.
Sen bar det av mot kungenskurva, Ikea o Jula, tyvärr så fick vi inte så mycket tid men vi fick iaf köpa lite sånt som behövs, fylla på förråden lite. Sen åkte vi mot nynäs för att ta 2105 båten hem, Tomas och Camilla mötte oss där med sina hojjar, dem är på Lelleträffen nu.

Jag är mycket nöjd med bilen, har väl hunnit klämma och känna på det mesta nu. Väntar på lite fint väder så jag kan ta lite kloka bilder. Tog en bild med mobilen första svängen på hamnen...

image59

Har väl lite tankar på större fälgar m.m (18"). Men det får komma vart efter.
Någon som vill köpa en BMW?

Ja..jag vet...

Nu var det länge sedan jag skrev igen, har inte haft nåt klokt att skriva vad jag kan minnas... Jobbade ganska mycket förra veckan och början av den här veckan. Och nu har jag jobbat dag idag och skall jobba i natt igen.

Var ute på fårö i ons-fre, åkte ut efter jobbet i onsdags och in hit igår igen. Mia & c/o är ute å det var kul att få se dem igen, nu dröjer det till semestern nästa gång. Jag tror inte att jag kommer kunna åka ut så mycket heller. Jobbar så dumma tider så det blir inga kloka dygn alls.

Nu ska jag bara sätta mig i soffan och slappa, försöka bli lite trött så man kan få sova lite innan passet, lördagkväll och fint väder... Borde kunna bli lite drag...