ännu en vecka...

Känns som att jag har jobbat mycket den här veckan, och så är det kanske oxå. Minns inte hur jag jobbat... Men jag jobbar iaf imorrn oxå o sen är jag ledig i två dygn, ska bli skönt.
Ikväll blir det pizza o film, sjukt bra. Det har jag typ längtat efter hela veckan.
Till helgen blir det Fårö, har inte varit där sedan julhelgen.. Så det är på tiden.
Skriver mer en annan gång...

Tillbaka i vardagen igen...

Ja, nu är man tillbaka i vardagen igen, ska jobba ikväll, som certifierad operatör... ;) Och nu skall det nog rulla på som vanligt. Ganska skönt men samtidigt lite trisst. Det bästa är att det är slut på att flänga till Linköping och hålla på att fixa med Fenix osv. Nu kan man slappna av lite mer.

Idag känns det lite segt, tror jag har en förkylning på gång, känns så.
Jag har suttit och funderat/drömmt om vad man skulle kunna göra med friggan i vår/sommar, det är ju dags för det nu, snart är det vår...Tiden går fort... :)
Jag ska inte göra nåt stort projekt i år, utan mer se till att färdigställa småsaker, sånt som ska målas o lister som ska upp. Kanske man skulle kunna få elen dragen.
Skulle vara kul att få lite fart på inredning och sånt, så det matchar lite iaf... :Þ Ja det är kul att drömma o spåna. Får väl ta en sväng till Ikea eller nåt i vår.

Helgen har varit perfekt, sovmorgon med sen frukost, promenad, filmkväll. Precis som det ska vara. Inga måsten, ingen stress, bara vara... Nu ska jag se om jag kan få i mig någon lunch innan det är dags att dra på sig uniformen.


Folhammar

Nu är det klart....

Nu sitter jag på hotellet, för sista gången kanske..? Har en timme att slå ihjäl men det ska nog gå bra. Jag har ju min kompis datorn...
Nu är allt klart, sagt tack o hej till alla, vi fick väldigt fint beröm och bra omdömen. Känns väldigt roligt. Måste nog säga att det är min bästa kurs/utbildning hittils. Jag har aldrig gått en så här länge heller iof, så jag har inte mycket att jämföra med. Men den är nog svår att slå, bra lärare och bra medarbetare.
Vi har fått våra "märken" som skall bäras på uniformen, som visar vad våran roll är i myndigheten, sen har vi fått ett fint kursbevis på att vi är godkända i en rad olika funktioner/delar.
Ska bli skönt att få komma hem och se fram mot en lugn (inga måsten) och härlig vår... Just nu så ser framiden bara ljus ut och det är väldigt skönt att det inte finns såndär uppförsbacke i när tid. Allt är bara så bra! Jag lämnar Linköping, Östergötland med ett stort leende!

Då var man här igen

Ja, nu sitter jag på mitt hotellrum igen, lika trisst som vanligt. J*vla hotell som inte har femman, fattar inte hur man INTE kan ha den kanalen, borde finnas lagar mot sånt... Tur jag har datorn iaf.
Vi har kört igång med certifieringen, igår hade jag (min grupp) radiodelen, vilket jag tycker är den värsta delen, det är ju den man är lite nervös över. (Man kan jämföra det med när man kör upp för körkort) Men jag tror det gick bra, och nu är det över.
Idag ska vi vara motspel, dvs radio men vi ska vara "polisbilar" brukar vara väldigt roligt. Sen har vi lite mer teoretiska saker som slagningar i systemen och lite Operativ ledning. Och ikväll ska vi ut och äta allihopa, en avslutningsmidddag. Och imorgon får vi åka hem.
Ska bli skönt när jag är hemma igen och kan blicka tillbaka på den här tiden, helt sjukt vad tiden går fort, jag minns att jag tänkte när jag började min utbildning för 20 veckor sedan att jag skulle komma ihåg det ögonblicket nu när jag är i slutet. Och nu är jag här, 20 veckor senare, och snart certifierad LKC-Operatör... Just nu är vi dem sista som får denna fina (som det faktiskt är) utbildning, PHS har inga pengar i nuläget för att fortsätta genomföra en sådan omfattande utbildning.

Ska bli så skönt att få komma hem, längtar till det som finns där hemma...

Skön helg, jobbig vecka...

Imorrn är det dags för linköping igen, förhoppningsvis sista resan dit på ett tag. Men det blir en kort vecka, jag kommer hem torsdag eftermiddag. Återkommer med rapport om hur det gick där borta... (Det är ceriifieringsvecka)

Helgen har varit skitbra, bara slappat och myst. Sena frukostar och långa kvällar. Massor med film. Skönt att få göra så ibland. Bara "vara" o ha det bra. Det är en bra årstid för det. Men jag längtar ändå till våren och sommaren...


Från gårdagens kvällspromenad...

 

Nu ska julen ut!

Jepp, nu får det vara nog! Det är kul när den kommer men skönt när den går... Skönt att få återgå till det normala... Nu är vi på rätt sida, och det märks redan, det har kommit snö så det är mycket ljusare, vilket gör hur mycket som helst.
Jag ska tillbaka till Linköping om en vecka, sista resan hoppas jag, har inte alls lust men det är väl lila bra så är det slut sen...

Just nu är jag ganska nöjd med tillvaron måste jag säga, även om det faktiskt tar emot att säga det, av samvetes skäl. Men just nu mår jag bra, och det är ganska skönt att stanna upp och få känna det. Många berättar bara när det är nåt jobbigt så nu gör jag det motsatta och säger att det är bra... :)

Och jag kan bara tacka mina vänner (speciellt
Ida, Jocke o Nilla) o nära o kära för det, det är NI som får mig att må bra...

Nu ska jag fixa lite frulle...

Gott nytt 2009!

Ja, då har vi kommit in några timmar på nya året, och det känns väl helt okej tycker jag... Jag jobbade igårkväll, till 23 sen hängde jag på några goa vänner på party. Det var skoj, länge sedan jag gjorde nått på nyår faktiskt. Jobbar ju jämt.
På tal om det, jobbet bjöd på mat, dem hämta in thai. Skitgott var det! Sen en massa godis o frukt, riktigt bra! Tack chefen!

Det bästa av allt, nu är vi på rätt sida! Det går mot vår, visst det är ett litet tag kvar men det blir ljusare för varje dag och det brukar vara lite kallare o kanske lite snö nu sista delen av vintern. Och har vi tur så är våren tidig...

O inte blev det några raketbilder för min del, lite synd, sånt är kul att fota, men det kommer väl fler tillfällen. Får hitta någon annan bild som kan passa in...

Nu ska jag nog lägga mig i soffan en stund till... Gott nytt år på er alla! (jag förväntar mig ett svar av alla som läser)


Uppdaterad 20:30

Satt o lekte lite med kameran och fotade min klocka, blev rätt bra tycker jag...

Funderar på vad som är snyggast, färg eller svartvid, jag gillar när det är en detalj i färg som här, men den va snygg utan också... (Klockan är blå egentligen)