Julegröt och julegris...



Zeus är mannen i huset och får därför skära skinkan =)


Vårt eget julbord, alldeles lagom med mat!

God fortsättning till alla våra nära och kära! =)

God Jul!



Får vår del så blir det julfirande i morgon, Nilla är på jobbet nu och jag ska dit snart.
Hoppas ni får det bra allihopa och att tomten kommer!

/Zeus

Bra helg!

Det har varit en bra helg, besök i Roma i fredags, fårö i igår och idag har vi inte gjort någonting, det har vi planerat länge!
Snön ligger tjock på hela ön, Fårö var det rejält med snö, hör inte till vanligheten. Här i stan har vi runt 10-20cm.

Har lagt upp lite bilder
HÄR för er som vill se.

Det lackar mot jul...



Hemma hos oss skapar vi nu egna jultraditioner, vi kom fram till att vi vill ju njuta av granen så länge som möjligt så den fick komma upp idag redan. Och alla klapparna med! Underbart =)


Zeus lekte lite och tog många fina bilder på granen och allt pynt =)

En vintermorgon


Så ser det ut på vår lilla innergård...

Vitt!

Ja nu snöar det, och blåser. MSHI har utfärdat klass2 varning, men det känns inte av här i stan, iaf inte i vårt lilla kvarter. Får se sen när man kommer till jobbet om det är kaos eller inte.
Men snöar gör det, stora tjocka flingor, tror det ligger runt -5. Härligt med lite julväder. Hoppas det ligger kvar över jul men det är väl för mycket begärt...

Tänkte dela med mig av hur det ser ut här utanför:


Innergården


Mot parkeringen

Snö... gubbe?

Jul jul strålande jul....
Nu är det vitt på marken och lagom kallt =) Helt underbart om man frågar mig. Det tråkiga är att man måste sitta på jobbet när man borde vara ute och åka pulka... Men om man ska tro vädergubbarna så ska ju snön ligga kvar till Julafton så jag hinner nog med det =)
Det ska bli väldigt mysigt att ha en alldeles egen jul med Zeus, inga krav och inget fläng. Sen att vi firar den 25 spelar igen roll =D
På självaste julafton blir det en tripp till Roma till faster och alla barnen, jobbar ju till 15 så hon kommer och hämtar mig efter Kalle... Det gick inte tidigare för då fixar hon och andra fastern i köket... Bra att passa på när barnen håller sig lugna ;)
Det känns ju i och för sig lite halvkonstigt att inte fira med familjen med det tar vi igen på nyår!

Ja det var en liten rapport från min värld =)

På återhörande!

Veckan före veckan...

Det var ett tag sedan någon av oss skrev så jag tyckte att det kanske är bra om vi talar om att vi lever. 
Som vanligt när vi inte skrivit på ett tag så har vi jobbat på. Har väl inte inte hunnit med så mycket annat. Har köpt julklappar och fixat med lägenheten.
Vi har kommit ganska långt, bara någon kartong kvar och så lite som ska upp på väggarna. En del nya saker som vi ska införskaffa efterhand. Nåt som ligger högt på önskelistan är en tvbänk av storleken STOR! :) Vi har en lång vägg som vi kan fylla lätt med en 2-2.5m bänk och att det ändå är mycket plats kvar. Men dem är dyra, Ikeas är designade allihop och ligger runt 2500-4500:- Så om ni har nåt bra tips så tar vi gärna emot dem. SKall vara vit eller svart och ha en bra lösning för enheterna som man har till tv:n som tv-spel och förstärkare m.m.

Det närmar sig jul som sagt och vi jobbar på, vi har julafton på juldagen, då vi jobbar på julafton, olika tider dessutom. Lite drygt men det är ju som det är. Men inget större är planerat.

Vintern har kommit till ön, snöade lite idag och fröspå, är väl runt 4-5 minus nu och is överallt. Skall komma snö imorrn, eller idag, eller.... ja, natten till onsdag. :) Och det ska ligga kvar till jul, så kanske får vi en vit julafton vilket jag inte kan minnas att vi haft på bra länge.

Nu ska jag pyssla vidare i vinternatten.

Chipp och hej

/z