Se det regna...

Typ... Skitväder... Den lilla snön som kom försvann lika fort... men ESPn funkade iaf helt ok... :)
Har inte så mycket annat att skriva. Har inte hänt nåt speciellt... Jag ska vara ledig i helgen, det är ju lite speciellt, händer inte så ofta... Ska ut till Fårö och lägga tak. Pappa har kämpat på bra där ute. Väggarna är uppe och vi reste takstolarna i söndags. Sen ska det göras portar och sen är det iaf så pass klart att bilen kan stå där i skydd från vind och vatten...

Nu har jag inget mer att skriva så jag bjuder er på Scooters nya låt... Någon som känner igen refrängen?
(En ledtråd: En stor värld med en stor flicka...)



[REFRAIN]
What can I do do do
How are you you you
When I jump all night
On the dancefloor
I say one-two-three
Just like you and me
Gonna jump like I
Never did before


Alltid lika självklara texter.... Speciellt sista biten:

"Coffee isn't my cup of tea."

För er som vill sjunga med
klicka här!



Testar lite videobloggning...

Ville bara testa om det gick att visa video direkt i bloggen och det verkar ju fungera... Någon som känner igen sig i filmen nedan? ;)




Natten gick iaf bra att jobba, det var lugnt. Vi var väl lite oroliga för att det skulle kunna bli lite trafikolyckor men vi fick ingen inrapporterad iaf.. Så det var ju bra. Ser ut att frysa på ikväll igen, ligger blötsnö/mod på vägen och det ser ut att bli klart inatt. Då brukar det frysa på rätt bra.
Kanske man ska ut och testa ESPn på bilen... ;)

"Se det snöa..."

Japp, nu är vintern här, snöade idag och det har stannat. Trode det skulle smälta bort. Nu är det runt -2,5 så det är lite kallt. Just nu snöar det lite. Jag tycker det är rätt skönt med snö ändå, blir ljusare och tystare. Inte så kul för dem som ska ut på vägarna osv men det kan ju inte va kul jämt... ;)

Ska jobba inatt, så jag är lagom omotiverad, ska väl snart gå och vila lite. Får se vad natten har att bjuda på.

image72
Visby by night...Eller Ö hansegatan 18:35...

Vinter på väg...

Ligger i sängen och kollar på Cops, lagom när man snart ska sov lite inför nattens jobb. Sen är jag ledig till lördagkväll. Ska bli skönt.

Det är ruskväder ute, blåser och regnar, ser nästan ut som om det är lite snö i det. Skulle väl ev kunna komma lite snöblandat såg jag på vädret.

I helgen var vi på Fårö allihopa, Mia med familj, Tomas o Camilla och Peter en vän till dem. Tomas, Roger och Peter körde på GGN, det gick nog rätt bra för dem, dem va lite klena efter, inga fåröbor det där... ;)
Vi åt middag på lördagkvällen och hade det bra, kul att ses allihopa. Nu dröjer det väl till påsk nästa gång.

Nej nu ska jag vila lite, så man orkar hålla sig vaken sen. Sov gott ni som kan..!