Hemma ännu en gång...

~2006-03-31 18:29~

Ja då var man hemma igen, den här veckan har gåt väldigt fort, jag var rädd för att det skulle bli en lång vecka. Har haft mina första lektioner och jag gillar det. Tycker det är skitkul faktiskt. I Tisdags hade jag lektioner från 0800 till 2000, med några raster, det var tufft men kul.
Igår avslutade jag kvällstjänsten med en radio övning, det var tydligen poppis. Dem hade kul. Jag var ganska trött efter att höra 25-30 elever sitta och gapa på varandra över radio.

Lämnade hotellet vid 0800 i morse, flyget från Ronneby var försenat pga snö oväder i sthlm, blir lite rädd för att missa flyget till Visby, men jag hann ganska lagom. Så jag landade i Visby vid 1200. Ganska skönt att va hemma till lunch. 



Våren är nära!


Snart är det dags igen...

~2006-03-26 19:20~

Veckan i Karlskrona har varit bra, bättre än vad jag hade tänkt mig, befälen där är skithärliga att ha göra med. Hjälper till och tipsar osv. Riktigt kul!

Imorgon åker jag igen, taxin kommer att vänta utanför 0605. Och jag skall vara framme runt 1000 om jag inte minns fel. Ska hålla min första lektion vid 1415. Lite nervös för det, men det fixar sig nog...

Nu ska jag kolla min  packning. Skriver så fort jag kan,  ska byta hotell och jag vet inte om det finns nåt internet  där.  Men jag skall få internet på jobbet under veckan, får väl se hur det går.

Simma lugnt!


Skitsnö!

@ Karlskrona...

~2006-03-20 21:34~

Nu sitter jag på hotellet i Karlskrona, har precis fått igång internet, sitter på modem från hotellet, gissar att det kostar mer än vad det smakar så jag vågar inte sitta uppkopplad så länge.

Allt är bra här, resan gick bra, väldigt mycket folk. Här i kna är allt sig likt, får "flashbacks" hela tiden, gick en runda i örlogshamnen och fick massor med minnen tillbaka.

Har fått eget kontor och egen laptop att jobba med, denna vecka är slapp, kommer och går hur vi vill typ. Ska planera inför nästa vecka och så...

Jag åker här ifrån runt 1200 på fredag för att landa i Visby runt 1600, sen åker jag hit på måndag morgon igen.

Nej nu ska jag koppla ned, se lite CSI...

ha det gott alla!

snart då...

~2006-03-18 20:36~

Snart så åker jag, imorgon vid 18:05 går flyget. Lär vara framme vid hotellet i Karlskrona runt 21:00... SKa bli spännande, har nog lite resfeber.
Har laddat laptopen med serier och program så jag har nåt att göra ifall jag får tråkit.

Nej nu ska jag se resten av melodifestivalen.

Ny hemsida!

~2006-03-13 20:32~

Nu har jag fixat en ny hemsida, IGEN.... Aja, tyckde den blev bra iaf....
Mest för att testa och se vad jag kan osv, kommer nog inte att göra så mycket med den förutom att öva. Försöka hålla kunskaperna vid liv.

Fick papper från polisen idag också, anställningsbevis för i sommar. Känns bra. Och på söndag åker jag till Karlskrona, ska bli lite kul. Fast jag är rädd för att det kan bli tråkiga dagar. Men vi får se...


Min Nya Hemsida!


Nytt Jobb!!! WoHo!!!

~2005-03-08 16:18~

Jag har fått nytt jobb i sommar!!! Fan va kul det känns, jag ska jobba i polisens ledningscentral. Ska bli skitkul! Ser fram emot det, är lite nervös också. Men det är skönt med lite ändring på vardagen. Jag har inte pratat med mitt jobb än, men ska göra det i veckan. Så dem vet vad som gäller under sommaren.

Dem ringde från polisen i måndags och frågade om jag var intresserad av att jobba där, och ville träffa mig på tisdagen. -Självklart!, sa jag.
Så jag åkte dit igår och vi pratade lite, vad jag har gjort förr osv. Sen skulle dem höra av sig idag. Och det gjorde dem, vid 1100 ringde dem och sa att jag var välkommen på utb 7 juni!

Jobbet är ett vikariat främst under sommaren, och kan ev bli längre. Lite beroende på hur det ser ut i höst. Men i Juni, Juli, Augusti så har jag fast månadslön. Känns så jävla bra!!!

Jag kommer att jobba tillsammans med Thomas, lite häftigt. Hjälpa honom när han är på fältet.  Jag kommer att sitta mitt i centrum när det händer någonting. Jag ser fram emot det här.

Det är tack vare Thomas som jag har fått chansen att visa vad jag går för. Så jag hoppas att jag fixar det.

Jag kommer att börja 7 juni med utbildning fram till midsommar, sen går jag in och börja dra i spakarna. Ska bli spännande…

Önskar att Cissi var här, hon hade tyckt att det var så häftigt…



Polis, Polis, Potatisgris...