Borta bra men hemma bäst!

Kom hem i fredags så jag har varit hemma ett tag, jobbade kväll i lördags, inte alls kul. Borta hela veckan så ska man jobba det första man gör, speciellt när Annica är nere över helgen, hon åker hem idag, så vi har fått lite tid ihop iaf. Det har varit mysigt, saknar henne så när hon är borta.
Nu ska jag jobba den här veckan och sen är jag ledig till helgen, då är det GGN, har tydligen lovat att jag ska stå där ute och frysa... ;)
Men det ska nog bli kul, får ta med kameran och öva på att ta kort på saker som rör sig. Brukar alltid vara skitväder när det är ggn, men det hör väl till. Minns nåt år som det va snö på marken, eller att det snöat under natten, känns ganska avlägset nu men det skulle bli kallare den här veckan så vem vet... Men framför allt så ska det bli kul och få träffa alla!

I väntan på Simpsons...

Ja, nu är jag då i Linköping, och imorrn får jag åka hem, ska bli skönt. Den här veckan har gått rätt fort faktiskt. Det är lite kallare här än hemma, imorse låg det runt 4 grader, det kändes.
Ikväll ska vi ut och äta allihopa, nåt ställe med buffé, ska bli gott!

Nu så tänkte jag slänga mig i sängen och kolla på Simpsons, helt perfekt såhär efter en dag med massa teori.


Simpsons the movie - Spiderpig

Då var man i linköping igen. Sitter just

MMS

Då var man i linköping igen. Sitter just nu på en tacobar...


"Äntligen fredag" - med film...

"Äntligen fredag" brukar man kunna få höra, och det hade även gällt för mig för en gångs skull men det blev ett gnetpass i morgon, kväll dessutom. Men men, pengar är väl alltid välkomet.
Nästa vecka så skall jag till Linköping igen, då skall det pratas radio om jag inte minns fel. Jag tror det blir både intressant och väldigt nyttigt.

Har precis sett på Taken, MYCKET bra film, action/thriller, en tjej som kidnappas och vars pappa är en fd specialagent typ. Kanske låter som "alla andra filmer" men denna var grymt bra, non-stop action och spänning.

Ett citat från filmen: (0:50-1:30 nedan)
"I don't know you who you are. I don't know what you want. If you're looking for a ransom, I can tell you, I don't have money. But what I do have are a very particular set of skills acquired over a very long career in the shadows, skills that make me a nightmare for people like you. If you let my daughter go now, that will be the end of it. I will not look for you, I will not pursue you. But if you don't, I will look for you, I will find you. And I will kill you."



TAKEN (2008) Trailer.
Starring : Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen.
PLOT : A former spy (Neeson) relies on his old skills to save his
estranged daughter (Grace), who has been forced into the slave trade.

Ny mobil..?

Ja nu är det snart dags för en ny, har haft min i över två år, och är egentligen nöjd men den börjar lägga av, stänger av sig när man anslutter laddaren, ibland går det inte ringa till den, man kommer till mobilsvar, ibland är det bara tyst. Det har hänt vid några tillfällen att samtalet blivit avbrutet.
Efter mycket velande och funderande så börjar jag landa, Nokia är det som gäller, ingen av dem nya häftiga mobilerna lever upp till vad dem kostar, jag tycker inte det är värt att betala 5-6000 som dem ligger på. (då tänker jag på HTC Touch Pro, Sony Ericssons X1, Nokia N96, m.fl.)
Men nu börjar jag närma mig, först var det n95 som jag snöat in på, har allt tänkbart godis, men nu har jag landat på N82. Lite mer "mobiltelefon" dvs att man kan ha den i fickan... Men ändå fullproppad med grejer som wlan, gps, + en massa annat. Kameran är bland dem bästa på marknaden. Det är em smartpho
Dessutom tycker jag att den är rätt snygg.

GSM: 850/900/1800/1900 (EGPRS), HSDPA (Turbo 3G).

5 megapixel kamera med Xenon-blixt, autofokus och Carl

Zeiss-optik.

2.4 tums QVGA skärm.

WLAN
GPS
TV-utgång, FM-radio och musikspelare
Upp till 8Gb minneskort
Här finns det en mycket bra sammanfattning om telefonen för er som blir sugna. (Dock är priset lite överdrivet)

Men jag har inte bestämt mig än och det kommer nog dröja innan det blir ett köp, då har det väl kommit nåt nytt som låter ännu bättre... ;)

Nu får jag snart åka hem! Whoho....


Ännu en vecka har gått mot sitt slut

Ja tiden går fort, jag har jobbat natt, det känns, inte alls pigg, det var ändå en bra natt. Börjar misstänka att jag är lite förkyld eller nåt. Kände av det i torsdags också. Blev orkeslös nästan direkt. Ska jobba inatt också.
Sen är det nog lite livet i allmänhet som står lite still just nu, har ingen milstolpe att se fram emot närmsta tiden, bara ett jobbigt schema som inte är som jag vill och massa resande till Linköping.
Det enda som jag vet med säkerhet som kommer att ske är GGN-helgen, hoppas att jag får va ledig där som jag begärt, men det vet man aldrig. Jävla tendens att skita sig med schemat hela tiden. Men går det som jag vill så är jag ledig och ska försöka hjälpa till i depån.
Det är nåt att längta till men det känns länga tillsdess.
Önskar jag kunde åka till stockholm en sväng, men nej det ser scemat till att det inte går, inte en helg på 6 veckor får jag så jag kan åka iväg... Kul...

Här är en lagom irreterande låt/musikvideo, kommer ni ihåg den? Jag minns att den sög då och det gör den fortfarande... :)
Det bästa är ju att han röker korv...!

Mr. Oizo - Flat Beat

Danger Zone

Idag luktar man brandrök, har varit i Vallstena och eldat grenar, dem har fällt ur en massa och nu skulle det plockas upp och helst försvinna, det tog nästan hela dagen innan det ville ta sig, men det gick till slut och vi blev nog klara med allt. Lyckades bränna mig precis intill ögat också, mindre lyckat. Får ta det med det lokala skyddsombudet... ;)

För er som läste gårdagens inlägg så kanske ni kopplade rubriken direkt? Om inte så kommer ni göra det nu...
Eftersom jag la upp den andra så måste jag lägga upp den här också.

Top Gun - Danger Zone

Zzzzz

Lite så känner jag just nu, har jobbat natt, det var lugnt men trött blir man ändå. Sov så konstigt nu på förmiddan desutom, drömde att jag blev tagen polisen... Och det var väl inte hela världen, utan det som gjorde mig lite orolig var att dem släpa in mig på ett ställe som var en korsning mellan en tandläkarsal och en bar... Jag menar, tänk att ha en full tandläkare som ska göra nåt....

Och nu satt jag och grubbla över räknaren som sitter på min blogg, den ni kan se till vänster en liten bit ner, den stämmer inte alls. Nu har jag skrivit om koden och hoppas väl det ska funka bättre. (Det finns ju en räknare som bara jag kan se.)

Funderar på om jag ska bjuda på en gammal musikvideo idag, tror det blir en riktig klassiker:
Det är faktiskt en theme, från den absolut bästa film som gjorts... Jag har ett svagt minne av att jag redan lagt upp den, men det gör inget, den kan man aldrig höra/se för många gånger.


TopGun - Anthem

Höstfärger...

Var ute och fotade en runda idag, sol och fint väder så man kan ju inte sitta inne hela dan. Tänkte att jag skulle köra helt manuellt på kameran idag, så det gjorde jag. Måste säga att det är sjukt mycket roligare, man kan bestämma mer än vad man tror, och bara man förstår vad alla siffror betyder så blir det faktiskt lättare. (Men inte snabbare!) Men det är mycket träning kvar, man glömmer lätt nån inställning. Men det är skoj, testa!
Jag la upp bilderna på min fajsbok som alla kan se
här (Även ni som inte är medlemmar kan titta)

Smakprov:

Regn och ett kul skämt!

Idag är det kasst väder, regn och blåst, perfekt för att sitta och surfa runt på nätet...
Kolla in detta skämt, sjukt bra.
Dem har satt upp en glasskiva i ett badrum som föreställer en spegel och ställt in två tvillingar...


Absolutely Hilarious Bathroom Mirror Prank

Inget speciellt

Har väl inget speciellt att skriva men tyckte att det var dags ändå... Har jobbat och ska jobba ikväll igen, lördagkväll. Alltid nåt brukar det kunna bjuda på, fredagkvällar är "snorungarnas" kväll medan lördagkvällarna brukar det va lite fler äldre snorungar som stökar. Kan ju alltid hoppas på dåligt väder så dem håller sig inne.

Nu sitter jag och lyssnar på musik via youtube (som vanligt...) men det är verkligen klockrent, finns massor av musik och olika versioner... För att inte tala om dessa hemmagjorda versioner...
Igår på jobbet så körde vi denna på högsta volym... (Det är okej att skratta)


m.a numminen - som en gummiboll