Nova...

~2005-11-28 13:25~

Nu sitter jag här med Nova i knät, jag tror hon ska få det namnet, jag är ju inte helt säker på att det är en tjej. Men imorgon får vi veta säkert när alla katterna ska till veterinär.
Men nu är det iaf tänk att Nova ska bo hos mig. Hon verkar trivas, tycks inte ha några problem med att sakna mamma eller syskonen. Hon sniffade runt lite när hon kom, sen satte hon igång att leka o så. Och nu ligger hon här i mitt knä och sover.

Annars är det en grå dag, regnar och blåser. Riktigt ruggit... Så ikväll blir det väl att bädda ner sig i soffan med Nova o se film... Nej, nu ska det spelas lite NFS...



Lycklig



Snart är det jul...

~2005-11-26 10:48~

Imorgon är det advent, mysigt. Jag  var och köpte lite adventsprylar igår, några adventsljustakar, stjärna, en belysning till balkongen. Ska se om jag kan få tag i nåt bra tyg till gardiner också. Lite julstämning måste man ju få ha.

Jag ska jobba i kväll, och imorgon kväll. Sen är jag ledig i 5 dagar. Skönt! På onsdag åker jag och Thomas till Helsingborg, ska kolla på en MC, Supermontard. Kul leksak. :)

Julklappar har jag redan börjat fixa med också, har köpt två och tänk ut några till. Det är jätteskönt att va ute i tid. Kan jag sitta och titta på alla andra tokar när dem springer omkring som förvirrade höns.
Julskyltning på söndag, kanske man skulle gå och titta på. Jag har glömt det varje år...

Nu ska jag ta en kopp te.


Closing walls and ticking clocks


Kallt...

~2005-11-21 04:08~

Det är kallt ute, och mörkt. Vintern är här. Det var riktigt halt när jag åkte till jobbet vid 23:30. Fick skrapa rutan på bilen och isen var hårdare än vanligt. 
Jag prata med tidningsbudet vid 02:00, han sa också att det var väldigt halt ute. Så vintern är nog här för att stanna nu.

Sen gick vi och såg på Harry Potter på kvällen. Den var OK, men jag tycker nog att dem som var innan var bättre. Den här var ganska mörk och läskig jämfört med dem tidigare.

Och idag eller igår, söndag. Så gjorde vi inget speciellt, var på stan en sväng, va på McDonald's. Kolla Åhlens, man kan ju har missat nåt. ;)

Och nu sitter jag här, trött, inne på min sista mardrömsvecka... På fyra veckor har jag jobbat en dag. Och det var för tre veckor sedan, resten är natt o kvällspass. Den här veckan jobbar jag; Natt - Måndag & Tisdag. Kväll - Lördag & Söndag. Sen ska det blir lite mer spridning hoppas jag.

Nu måste jag jobbe lite.

Trött



Natt, Natt, Natt...

~2005-11-15 03:58~

Då sitter man här IGEN... Trött på nätterna nu... Händer inget. Fast det är ju iof bra... Men tiden går inte fort, fast ändå fortare än ett dagpass... Aja kanske inte är så dumt ändå... Men jag tycker inte om att bara jobba natt och kväll, det blir jobbigt... Känner det nu. Känns att jag jobbade i helgen. Ska jobba i kväll igen dessutom.


Sugen...



Dags igen...

~2005-11-13 01:41~

Ja, då var man här igen... Dryga nattpass. Men dem går faktiskt fort. Men det fattar man inte förren dem över. Det är lite knasigt... Det jobbigaste är nog att man ska tvinga sig själv att sova på morgonen. Har så svårt för det ibland. Speciellt nu när det springer runt 4 små kattungar och bråkar med allt.
Ligger man och sover (man sover så lätt på dan). Och så vaknar man av nåt ljud man inte vill höra, som t.ex. "KRASCH, DUNK, BRAK" eller nåt i den stilen. Ligger man och funderar på vad som kan ha gått sönder den här gången.

Och just nu så vill jag bara hem och lägga mig i sängen...  


Jag vill - NU!



Ps. Jag lovade ju bild på Celican för ett tag sedan, här är den.

Fler bilder här...

Skriv gärna en kommentar nedan...



Livet är helt OK ändå..

~2005-11-12 03:12~

Ja... Som rubriken lyder... Jag tycker att allt flyter på bra nu. Jag har en tuff period i jobbet framför mig nu, ca 2 veckor med bara natt och kvällpass. Jag kommer nog att va rejält trött och svidigt. Men det får väl gå. Det ger ju pengar, vilket jag kommer att behöva sen efter årskiftet. Då jag inte vet hur det blir med mitt jobb.
Sen ska man ju köpa julklappar, det kostar en slant det oxå.

Ha det gott så skriver jag snart igen!


I Like..!


En skön helg...

~2005-11-07 19:56~

Det var en härlig helg, bio i fredags, Doom. Vi tänkte se Zorro men den gick för tidigt så et blev Doom, Jag tror det va 98% "spelnördar" som var där.
 Filmen var helt okey, lite lik Resident Evil. Och väldigt lik spelet, tuffa vapen och så. I slutet så hade dem filmat från 1:a person, det var lite coolt men samtidigt lite mysko att se på film.


Men igår så såg vi filmen, den va sådär... Läskig, visst men handlingen va lite seg ibland... men värd att se!

Nu sitter jag här och har precis lekt med katterna, dem är i fullfart nu. Dem är inne på sin 7:e vecka. Dem äter och går på toa, klättrar på allt... Riktigt kul att ha dem här.

Nu ska jag ta och se lite på outsiders, denna vecka om personer med lite "udda" stil. Nåt för mig o mina fördomar... ;)


ungarna efter 6v
Efter 6 veckor

 

Så overkligt...

~2005-11-03 20:12~

Det var en regnig dag igår, men fin ändå. Som ni säkert har läst tidigare så spred vi askan igår, det var fint. Vädret kanske inte var på topp men det var stilla och uppehåll när vi var ute på sjön. Blommorna lade sig som ett pärlband efter båten och flöt så fint.

Vi var också på kyrkogården och placerade Cissis gravsten. Den är tagen från stranden där dem vigdes, så det är en riktig "Fårösten". Den ligger framför farmor och farfars gravsten. Så dem tar hand om henne nu om det skulle behövas. Inte för att jag tror det men iaf... Ibland är det bra att ha någon att vända sig till.

Det känns som att detta var det sista steget i allt det här, nu är det bara en massa fina minnen som är kvar och dem är inte jobbiga, inte på det viset. Däremot så är det så overkligt, helt obeskrivligt.
Ibland så fastnar man vid nåt minne, man försvinner från världen och bara ser saker i huvet...Speciellt när man ser hennes namn, då bara det flyger saker i huvet. Och det känns så overkligt... Att man aldrig mer kommer att få se henne, höra hennes idéer och funderingar.
Det tar emot, men det är så det är. Och man vet ju det, men när man kommer på det så är det svårt. Mycket svårt....  
Skriv gärna nedan att du läst.


Lars Winnerbäck - Kom ihåg mig

När du står ensam kvar på tå
och ytan inte går att nå
När du träffat botten,
kom ihåg mig då

När du tagit första bästa tåg
och gör vad som helst för en dialog
När du står sist i kön,
kom ihåg mig då

När vintern gömmer dina spår
så att du inte hittar hem
när du är vilsen i en vinternatt igen
Kom ihåg mig då

När det blir varma sommardar
kom ihåg mig då
kom ihåg mig då
När vinterisen ligger klar
kom ihåg mig då
kom ihåg mig dåååå
Här finns du kvar

O när du står på toppen tittar ner
och det är ljust vart än du ser
När du har vunnit
Kom ihåg mig då

När du får spring i dina ben
och jordens dragningskraft är klen
När du är i luften
kom ihåg mig då

När våren öppnar sina dörrar
och du tar den långa vägen hem
När du sitter på uteserveringen där vi satt igen,
kom ihåg mig då

När det blir varma sommardar
kom ihåg mig då
kom ihåg mig då
När vinterisen ligger klar
kom ihåg mig då
kom ihåg mig då
Här finns du kvar

när varje dag känns likadan
och när det skymmer över stan
och när du drömmer
kom ihåg mig då

När du har varit i alla vrår
och du har testat allt som går
och när du har tröttnat
kom ihåg mig då

När det blir varma sommardar
kom ihåg mig då
kom ihåg mig då
När vinterisen ligger klar
kom ihåg mig då
kom ihåg mig då

När det blir varma sommardar
kom ihåg mig då
kom ihåg mig då
När vinterisen ligger klar
kom ihåg mig då
kom ihåg mig dåååå
Här finns du kvar

Här finns du kvar
Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då

När det blir varma sommardar
Så finns du kvar
Så finns du kvar
När vinterisen ligger klar
Så finns du kvar
Så finns du kvar

Kom ihåg mig då








Full fart...

~2005-11-01 19:46~

Nu var det några dagar sedan jag skrev här igen, jag har jobbat och pysslat med annat. Orkar inte skriva jämt och det skulle nog bli tråkigt att läsa oxå...
Just nu har jag 6st katter hemma, igen. Ungarna är jättefina. Dem leker med allt och klättrar i allt som går att klättra på. Jag ska lägga upp en bild vid tillfälle. Ska lägga upp en bild på den där celican oxå. Det har jag glömt bort.
Jag tyckte verkligen om den, nya celican. Ska nog hålla ögonen öppna för ett bra erbjudande....

Det är lugnt på jobbet i kväll oxå, igår hände ingenting. Och idag ser det ut att va lika lugnt. Det är skönt för då vet man allt är som det ska.
Jag ska upp hyffsat tidigt imorgon, ska till Fårö. Vi ska sprida min kära systers aska, känns lite konstigt. Overkligt. Vill inte inte att det ska vara så. Men det är så och det är väl lika bra att vänja sig. Men det är så svårt att få in i huvet att man aldrig mer får träffa henne.
Det har visseligen varit såhär i några veckor och många kanske tycker att man borde vänja sig, och det gör man nog, men det tar tid.
Det är tur att man har så otroligt många fina minnen, jag ler bara jag tänker på det. Så mycket som jag lärt mig av Cilla, och det är så skönt att veta att det kommer alltid att följa med mig. Det finns där hela tiden. Det påminner mig om henne.

Jag skriver mer i morgon eller om några dagar. Så får vi se hur det har gått med allt... Ha det så bra så länge!