fylla, misshandel, våldtäkt...

~2006-06-24 11:58~

Ja det är väl vad man kan läsa i tidningen idag... Det var mycket folk i rörelse igår, Ljugarn, Katthammarsvik, Åminne samt Sudersand var väl populärast.
Det var ganska mycket att göa igår, mest småsaker men även ett par större.

Nu är jag iaf ledig några dagar, ska försöka åka ut på fårö. Kanske hinner bygga klart friggan, jag hoppas väl på det. Det är nästan bara golv och tak kvar, sen är det bara det roliga kvar på insidan.

Nej nu måste jag ätra nå, simma lungt!


kommer inte på nåt.



En vecka på nya jobbet.

~2006-06-15 21:33~

Nu har det gått en vecka sen jag började på nya jobbet, allt känns kanon! Jag trivs, det är mycket nya namn och grejer som man ska lära sig, men jag gillar det. Mycket bättre laganda än hos SjöC.

Imorgon sitter jag mitt första pass, börjar med dag, dvs 0700-1500, sen ska jag hem och vila upp mig för att sitta natten till lördag, dvs 2300-0700 och då blir det hem och sova inför kvällen, dvs 1500-2300. Sen blir det rast vila i två dygn för att köra Dag + Natt igen. Men det ska nog gå bra. Som sagt, jag ser fram emot att få testa på riktigt.

Har lagt upp nya bilder på
Photobucket. Det är hemsidan som jag lägger alla bilder på, finns även en länk här i kanten på bloggen.  --->
Har lagt upp bilder under:  "Jag o Annica" samt "Friggan", san har jag möblerat om lite.

Jag håller på att bygga om friggan så är det är några bilder på "köket" och "verandan", har inte kommit så långt men räknar väl med att få upp väggar på söndag, se hur mkt jag hinner.

Nu ska jag förbereda mig för det bästa, dvs gå och sova...


Trött.



nya jobbet!

~2006-06-08 21:14~

Nu funkar bloggen så jag kan skriva om nya jobbet.

Började igår, 0800. Lagom nervös, det ska man väl vara, massor med nya intryck och personer man som man försöker komma ihåg. Fick lite träffa lite olika folk, allt från lön till IT-folk. Satt med i LKC några timmar så jag fick en liten uppfattning om hur det fungerade.
Det var en spännande och givande dag.

Idag har jag fått utb i STORM, det program som jag skall använda mest. Det används tydligen av många olika myndigheter världen över. Det är många knappar och kommandon som man ska försöka komma ihåg, fast det är jag inte så oroad över. Värre det där med vad man ska svara i telefonen, svara på rätt frågor osv.

Ända fram till onsdag ska jag ha utb i STORM samt lite andra program, sen ska ja sitta med under riktiga pass. Ska bli roligt, ser fram emot att få sitta med skarpt.

-Klart Slut


Polis Polis Potatisgris