Äntligen...

Då är man ganska nyligen hemkommen från Fårö igen då, ledig några dagar nu i veckan så jag tänkte att det är väl lika bra att passa på att försöka fixa klart den där boden.

Åkte till Byggvaror i Fårösund igår på förmiddan och köpte 20 liter färg. (+ 2 st ciabatta, inte från byggvaror, -ICA.)
Målade en gång igår och nästan hela friggan idag, dvs två gånger på nybygget och en gång på det gamla för att det ska se likt ut. Det började regna så vi struntade i gaveln på baksidan, får försöka ta den i helgen.

Pappa har fixat lite krökar och mojs till avloppet oxå, SKITDYRT! En sån böj kostar mellan 150-200:- Och rören typ 200:- Det springer iväg fort... Men det är nog värt det när det är klart.

Nu ska det grillas! (Belöningen...)

image45
Lite skillnad iaf... Synd på det grå vädret, ska ta lite fina vårbilder längre fram. :)
image46

Ska vi dansa?

Sitter och läser lite på Wikipedia, där kan man lära sig om allt onödigt, ganska intressant läsning faktiskt, jag snubblade över musikgrenen, "Dance".

Jag har funderat på vad jag gillar för musik när man pratar olika sorter som, Rock, Pop, Klassikt, Country m.fl. Det är alltid svårt att förklara vad man lyssnar mest på.
Men nu har jag hittat det! Whoho! -Eller, ja, kanske inte "whoho" men det är lite intressant ändå, under kategorin dance kommer grenar som: House, Trance, Eurodance och 'Techno med alla dess undergenrer. Bara där så känner ju jag igen mig och alla ni som känner mig...

Om man nu klickar på Eurodance så blir man nästan rädd... -Nej inte rädd kanske, men dem listar precis dem artister som snurrat mest i min cd-spelare. Även faktabiten beskriver klockrent vad det är som jag gillar att lyssna på.

Jag och Cilla kunde sitta i timmar och lyssna på sånt här, alltid lika roligt, jag hade precis upptäckt en ny artist som jag gillade och Cilla sa nästan varje gång; "Ja den gillar jag oxå, den satt vi och såg på MTV förr i tiden..." (Det är ju kul att komma med nåt nytt... visste inte att MTV fanns på stenåldern...eller ja okej, bronsåldern då)

Nu lyssnar jag på mycket mer än det här men det är nog Eurodance som toppar min lista...

Det var lite onödigt vetande, ha det bra!


Fårö och 15 grader!

Japp, rena sommaren, hur skönt som helst. Åkte ut igår och hem i dag. Fixat lite med friggan, mötte pappa i Slite igår och köpte lite rör och vattenslang. Slangen plöjde vi ner igår och drog fram vatten, gick mycket fortare än vad jag trode. Ska försöka fixa med avlopp nästa vecka.

Det var en snabb update på läget, ha det gott i värmen!

image43
Snygg jacka va? Matchar traktorn iaf ;)

image44
Blir nog bra när det är klart... :)