Mörkt om natten...

~2005-10-26 03:38~

Nu sittar jag här, på jobbet. Det är lugnt inatt, har blåst så vi har lite ankarliggare runt ön, mest ryssar. Det är kul när dem ska meddela att dem fortsätter sin resa. Gillar deras engelska, brytningen dem har, tänker på Armageddon... :) Fast det är värre i verkligheten, man kan tro att dem överdriver i filmer men vissa är extrema, speciellt dem som fått i sig lite för mycket vodka...

Det är mörkt nu, ute asså, för i mitt liv är det ganska ljust. Jag träffar någon jag tycker om, fast jag måste ge det lite tid. Hoppas hon är med på det ockå.
Sen så ska jag låna kattungarna oxå snart, det kan va kul. Kan bli jobbigt också ifall dem är svåra att "pottträna". Får hoppas på det bästa.

Jag var ute och körde Celica idag, en 00:a, grymt nice att köra, nu var den stylad och moddad, kjolpaket med neon och så var den sänkt med riktiga sportfjädrar så det var som att köra gokart. Men jäklar vad jag trivdes med den.
Denna hade lilla motorn, 1.8L med ca 140Hk. Men den var pigg, så jag tror att 2.0L måste vara perfekt. Jag tror jag ska satsa på en nyare Celica någon gång, Men nu ska jag sälja beemern först o köpa en tidig 90-tals Celica. Dem är fina dem med.

inte mycket...

~2005-10-24 2215~

Det var ett tag sedan jag skrev här, det har inte hänt så mycket i mitt liv. Eller händer gör det juh men inget som jag vill skriva om precis. Jag var o hälsade på kattungarna, dem har blivigt stora nu och börjat röra på sig, hur söta som helst... Jag ska ev ha dem här nån vecka, får se när det blir. Kan va kul med lite extra sällskap.
Imorrn är det lön, det är bra, då kan man få känna sig rik för en dag, sen är d massa räkningar som ska betlas igen... Ständigt dessa räkningar. Men man får väl skylla sig själv med att man skämmer bortsig med en massa onödigheter.

Nu ska jag nog gå och sova, har jobbat idag och ska jobba natt plus kväll imorrn, det är lite drygt men skönt att få det överstökat på en gång.

Ha d gott!



Lördag igen..

~2005-10-15 20:01~

Ja då var det lördag igen, värst va tiden går fort... Har jobbat större delen av veckan. Och nu sitter jag på jobbet igen. Skulle ha varit ledig men det var nån som skulle resa bort så snäll som man är så ställer man upp.
Annars har det inte hänt så mycket, katterna är hos Tomas nu, dem har vuxit jättemycket. Och dem är påväg ur lådan. Om ca 5 veckor så kanske jag kan ta en hem till mig. :) 
Jag har köpt en ny skärm till datorn också, eller ny är den inte, det är Tomas gamla. Men den är jättefin och helt perfekt. 20" LCD =D

Värst vad tide går segt, jag vill bara hem och sova. känns som att det är det ända jag gjort på sistone, har sovit runt 10h per dygn, och är lagom utvilad. Men det behövs säkert. Det är mycket som snurrar i huvet. 

Pappa råkade ut för en olycka förra helgen oxå, han klämde fingrarna i en vedklyv så dem fick amputera lill och ringfinger.
Han saknar dem yttersta bitarna av lill-, ring- och långfinger på höger hand sedan 25 år tillbaka. Och nu är det hela ring- o en bit av lillfingret på vänster. Så nu har inte inte så många fingrar kvar att förlora. lite jobbigt att det här hände just nu bara. (Kanske va därför det hände...?)  Antar att en olycka kommer sällan ensam....
 
Nej nu ska jag kolla till mina fartyg...  

Nu är dem på G...

~2005-10-08 17:02~

Idag är det lördag och jag har jobbat hela dagen, ska jobba imorgon också. Lite segt såhär på helgen, brukar inte hända så mycket och det är inget folk i rörelse. Men det går väl an ändå.
Kisseknasarna har växt mycket nu på två veckor, jag har tagit ett par kort som ni kan se nedan. Dem är hur fina som helst. Dem har precis börjat utforska lådan, dem vågar nästan fram till kanten... Tar man upp dem så skriker de på mamma som kommer och hämtar dem, så det går inte att leka eller gosa med dem än, men snart så, inom en vecka så är dem nog på väg ur lådan.

Nu ska jag se om jag kan hitta någon mat i huset, det är ju inte helt lätt ibland.. Men jag vet att det ska finnas nåt undanstoppat för nödlägen... ;)
Skriver kanske mer i kväll.

:)

Sötisar





En vecka senare...

~2005-10-04~
Ja, nu har det gått en vecka och hösten är här, vi har precis kommit in i oktober men det märks nästan inte, solen skiner och det är ganska skönt ute, inte alls kallt.
Träden växlar färg mellan grönt, gult, orange och rött. Det är jättefint.

Jag jobbade idag, jag var "resurs" dvs att jag är inte vakthavande sjöled utan mer assistent eller hur man nu ska förklara det. Så det har varit en skön dag på jobbet. Och ikväll ska jag iväg och spela "Burnout 3", skitkul bilspel, just nu håller vi på med en tävling som går ut på att krocka med så många som möjligt... Och hur kul är inte det! :)
I morgon åker jag o P-A till Kalmar en sväng, vad vi ska göra där får ni läsa om en annan dag... ;)

Kisseknasarna mår toppen, dem är väldigt stora nu och dem har öppnat ögonen allihopa, men dem ser nog inte så mycket än. Ska försöka fixa en bild när d blir läge... Så titta in igen snart... Och skriv gärna en kommentar, även om jag pratat med er nyligen eller nåt. Det är kul o se vilka som läser.