Pizza på...

0-65662b62c0f58dc56c0814a836b70498.png

Kolla varifrån!

Pizza på burk... :)


En dag på fårö

Ja, i onsdags åkte vi ut till Fårö en sväng, stannade till torsdag kväll. Det var härligt, solit o varmt, var låg på sudersand en stund. Jag blev röd som en kräfta på ryggen. Helt okej i vattnet, varmt vet jag inte om man ska kalla det men det var skönt att svalka av sig när man legat på stranden en stund.
Vi ska ut nästa helg igen, då blir det en längre tur, fredag-söndag, hoppas på fint väder.
För mig är det här sista arbetsveckan som börjar imorgon, sen är det semester i 4 veckor, ska bli sjukt skönt, fast lite tråkit att Nilla inte är leded lika länge som jag, men det kommer väl. Vi får iaf 2 veckor ihop och det är inte dåligt det heller.
Det var en liten snabb-update om vad som händer.


Härliga sudersand!

Sthlm's helg

Ja då är jag tillbaka efter en långhelg i Sthlm hos min vän Annie, vi jobbade ihop på Gotland City i några år och det var jättelänge sen vi sågs. 
Men ett av målen med resan var oxå att hitta ett par skor till bröllopet vi ska på i augusti men i fredags var det sko-torka så långt ögat nådde... Så vi åkte till Farsta galleria i lördags och där hittade jag jättefina skor... efter några timmars letande... (bild kommer senare)
Men det var en trevlig helg allt som allt, fick träffa nya arbetskollegor till Annie som var väldigt trevliga. Och Annie tycker  att vi ska flytta till Stockholm men det kommer inte att hända än på ett tag =)
Sen var det hemfärd i går med lilla snabben (mycket fräschare än stora båtarna), som var smått överbefolkad av diverse blonda plastikbrudar med grymt skabbiga hår-förlängningar och killar med slemmiga back-slicks... Jaja, ska man promt åka när alla v.29-brats ska ner så får man väl skylla sig själv =)

Hoppas att min nya mobil kommer idag, har köpt en Sony Ericsson T707, en turkos... såå fin =)

Nej nu ska jag jobba lite =)



O jag har varit på Fårö, nu märks det att det är sommar, fullt med folk överallt, stugorna är fulla och det är liv o rörelse precis som det ska vara. Jag har fixat och trixat med sånt som jag brukar göra inför sommaren i vanliga fall, men i år har det inte funnits tid alls. Men jag tycker att jag hann med det mesta nu.
Vi har fixat till friggan på insidan tills i år och det är jättefint, ska lägga upp bilder på hur det ser ut nu. Men det är inte helt klart än. Men det känns så mycket bättre. Nilla är duktig på att inreda.
Det var tomt utan henne på Fårö men jag fick o andra sidan rätt mycket gjort och det var skönt. Men nu är hon hemma igen och vi skall väl bara vara ikväll. Och fixa med hennes nya telefon om den behagar dyka upp.
O förresten, jag har köpt ny klocka för mina presentpengar.... Finns att beskåda
här
Nu ska jag åka iväg och hämta Nilla, vi ska åka och äta lunch.

-Zeus

Njaa...

Jaha så sitter man på jobbet och det är så himla lungt just nu så man vet inte riktigt vad man ska hitta på... Det verkar som att folk har annat för sig på sin semester än att spela =) Vilket säkert är bra... Men det är nog x-tra lungt för att det är helg oxå... Blir alltid mer i veckorna =)
Och Zeus är på Fårö och skramlar runt och fixar i friggan, den är förresten jättefin nu med ny byrå och soffbord och matta =) Just det, och en ny soffa, som är vit till skillnad från den gamla som var i grön sammet =P Känns grymt orättvist att han får vara där och inte jag...
Lite svalare har det blivit här på ön, det blåser en massa idag så jag frös för första gången på i alla fall två veckor när jag var ute på lunchen... Känns nästan lite ovant..
Och så nu när det varit varmt så länge så börjar jag alltid fundera på hur min nya vinterkappa ska se ut... det brukar bli så även om jag inte vill att värmen ska försvinna... Då blir det ju kallt på riktigt... Och vi som precis upptäckt att det är ganska skönt i vattnet, både på Sudersand och i Follingbo =)
Som ni alla snart kommer märka så är jag ganska duktig på att skriva en massa trams när jag inte har något bättre för mig... Det bara blir så =) Zeus bara skrattar åt mig ibland när jag skickar låånga mail till honom med en massa utläggningar om saker som inte alls är intressanta egentligen. Sån är jag!
Men nu ska jag sluta plåga er en stund och återgå till arbetet!

Tjipp o hej =)

Dags för lite nytt

Ja nu var det länge sedan vi skrev något, jag sitter nu på jobbet igen, en vecka sedan sist. Vi var ju i dlaarna förra veckan och det ver riktigt bra, helt perfekt väder, nästan för varmt. Jag blev förkyld så det var väl mindre roligt och har fortfarande känningar. Hoppas på att det ska gå över snart.

Dalarna var underbart som sagt, vi har haft runt 25-27 grder varje dag, unt 20 på kvällarna. Vi åkte runt rätt mycket, Falun, Leksand, Mora, Sågmyra och Rättvik. Det blev massor med bilder som ni kan skåda nedan.

Här hemma är vädret lika fint, ligger runt 28 grader och i lägenheten är det olidligt, ca 30 grader på dagen och 25 hade vi inatt. Jag får skriva mer senare.