Ännu ett år förbi...

Ja, då sitter man här mätt och belåten, min älskade flikka har lagat en helt underbar middag till oss och just nu står hon och fixar efterrätt. (Jag får inte vara i köket, men det låter lite skumt, som sån sprutgrädde typ...hmm)
Det har varit en härlig dag, jag har varit ledig och gjort lite småärenden på förmiddagen, och bara tagit det lugnt och suttit i solen.
När Nilla kom hem så gjorde vi en liten utflykt till högklint och sen blev jag utkastad för hon skulle pyssla lite här hemma. Efter 40 minuter så fick jag komma hem och då är hela lägenheten dekorerad med balonger och serpentiner. Hon är så sjukt go, jag älskar verkligen henne!

Kvällen blir lugnt och vi ska mysa i soffan, imorgon åker vi till Fårö och vi ska fira alla våras födelsedagar, ska bli skoj, Thomas, Camilla och Eira kom igår, Mia, Roger och barnen kommer inatt.

Nu ska jag gå och smygkika och hoppas att jag får se nåt...


En myshelg på Fårö!

Ja, då är man tillbaka i Visby och har jobbat ett pass igen efter en härlig helg på Fårö. Vi åkte ut i fredags och kom hem igår, det var helt okej väder, blåste lite i lördags men vi hade att göra ändå. Åkte på utflykt och fixade cyklar bland annat.
Mamma o pappa är i england så vi hade gården för oss själva. Fenix fick åka med ut också, första gången i år!
Nu är är det valborgshelgen som är i sikte, inte så länge kvar, då skall vi ut igen och då kommer alla ner, ska bli skoj!

Jag o Nilla ska börja blogga tillsammans från den här bloggen tänkte vi, så slipper vi ha var sin. Så layouten kommer att förändras med tiden, men kanske inte just nu på en gång. Men det ska nog bli bra.

Här kommer helgens bilder,
klicka för att komma till hela albumet!

Bilder från påsken!

Här kommer lite bilder från påskhelgen som utlovat, klicka för att komma till almbumet och få lite större format! Om ni inte kan se bild spelet nedan så klicka HÄR.


En härlig påskhelg!

Annandag påsk och man ska strax till jobbet igen, jag hade tur och behövde inte jobba i år, det har väl aldrig hänt förut, och lite tur vardet för vädret var helt underbart, är kanske man ska säga, det är fortfarande runt 10-13 grader och sol.
Vi har varit på Fårö lör-sön och det var superhärligt, första natten i friggan! Och det gick hur bra som helst! Nilla trivs och tycker det är mysigt och det är jätteskönt, vi har redan bestämt att vi ska ut nästa helg igen. Ska bli skoj!

Nillas syster Lena och systerdotter Tindra har bott hos oss under helgen, det har också varit supermysigt! Och gått jättebra, det är lite trångt men det gick ändå.

Har tagit massa bilder under helgen och dem kommer snart upp, har suttit och redigerat i nån timme nu och hinner inte mer för jag ska strax till jobbet, får se om jag hinner klart imorgon. Ni får hålla till godo med denna så länge, tagen vid en strandbod ute på Gåsemora:

Lagom överexponerad men det visar bara vilket väder det var... ;)

Stockholmsresan i bilder!


Klicka på en bild för att komma till albumet!

Lite homemakeover...

Vi var ju på Ikea som sagt, och igår så spenderade vi hela dan åt att få upp alla saker och det blev rätt bra tycker jag, lite småfix kvar att göra men ni kan få en försmak nedan. Det ska upp lite böcker på hyllorna och vi skulle vilja byta ut högtalarna till nåt lite mer rimlig storlek. :)

Annar så har våren nått gotland, vi ligger mellan 6-10 grader nu och stålande sol, sjukt skönt. Känns att betterierna i kroppen börjar laddas upp. Synd att vi inte är lediga tillsammans i helgen bara.
Men nästa helg är det påsk och då är vi lediga ihop, vi ska spendera större delen av helgen på Fårö, ska bli så sjukt skönt, längtar som bara den, hoppas på sånt här väder oxå. Vi har massor där ute att fixa med, kommer nog bli en ny resa till ikea bara för friggan oxå... :) Ska bli kul och se vad Nilla tycker om sina första nätter där ute. Längtar!

Översta bilden är när vi flyttat hit en del av Nillas saker och hur det såg ut innan på ett ungefär...

klicka för större!

Update! Kolla in bilder från helgen på Nillas blogg!