Sommar med inslag av höst...

Ja det ska vara sommar nu säger kalendern men jag vet inte, det har varit ganska höstlikt tycker jag. Fast idag ska vi inte klaga, det är iaf sol och helt okej.
Snart är det midsommar, vi ska troligen ut till Fårö en sväng, men inte säkert, jag jobbar dagen efter så vi måste tillbaka till stan på kvällen och det tar lixom udden av hela grejen. Men vi får se.

Jag sitter och väntar på att Specsaver ska höra av sig, vilket dem borde ha gjort nu, jag och Nilla beställde nya glasögon för lite över en vecka sedan och Nilla fick sina i torsdags och mina har inte kommit än vad det verkar. Jobbigt när man väntar på nåt.

På tisdag om en vecka så åker vi till Dalarna igen, ska bli skoj, vi blir borta i 5 dagar den här gången. Skönt att ha lite tid när man åker så långt.

Nej nu ska jag hitta på något klokt.

-Zeus


Slängde ihop ett nytt kollage med vårt liv tillsammans fram tills nu...

Sommaren på intåg...

Nu var det ett tag sedan vi skrev, så jag tänkte att det kanske var dags. Så ni inte tröttnar på att titta på bloggen...
Vi har jobbat väldigt mycket, jag har nästan kört nonstop sedan vi var i dalarna känns det som. Men nu är vi lediga i helgen som kommer så det är skönt.

Nilla har fyllt år, så hon är en gammal tant nu, nä kanske inte men ett år äldre iaf, hennes pappa med sambo var nere i helgen som var och firade henne. Vi var på Fårö en sväng så våra fäder och min mor har träffats för första gången. Det var lite som i djurparken när två alfahannar kommer in på samma område, dem går runt i cirklar och låter och sparrar i marken... Nej, så var det inte alls, det gick jättebra, dem verkade komma överrens. Och det är jätteskönt. Hoppas att Torgny o Annika kommer ner i sommar och kan bo på Fårö, skulle vara kul.

Schemat för sommaren är klart, jag har semester v.31-34, Nilla har 33-34 så vi får två veckor ihop vilket är väldigt skönt. En vecka på ön och en på fastlandet tror vi. Sen har Nilla en vecka semester efter midsommar, och har jag fått ihop lite lediga dagar däck också så vi sticker till Dalarna i 5 dagar, ska bli nice!

Igår var det studenten, jag satt på jobbet, helt sjukt mycket att göra, jag skrev lika många händelserapporter på 6 timmar som vi har på ett dygn i vanliga fall. Mycket småsaker och trams men sånt tar tid. Men såhär efteråt så är det ändå lite roligt. Tiden går fort. Får se hur det blir ikväll, blir det regn som det verkar så kan du bli lugnt.

Nu ska jag snart stoppa i mig frukost, sov länge idag, till 09.30, det har väl inte hänt sen i vintras när det var mörkt o kallt. Men nu är det sommar!

-Zeus


Uteservering vid Sunes Elefant.