Sovmorgon...

Inte då....Det är ju typiskt att man ska vakna klarvaken fast man kan få sova lite... Så nu sitter men här och vet inte vad man ska göra...

Igår va Annica med på TV4 Nyhetsmorgon, det är rätt häftigt. Och hon gjorde jättebra ifrån sig. Jag skröt på station att det var min tjej det där!
Idag ska hon börja tävla, jag håller tummarna, jag tror det kommer gå bra, men det är nog bbra att hålla tumarna iaf.

Ikväll ska jag jobba, ser inte fram emot det, det är Slitemerknad och det brukar betyda problem, peppar-peppar så klarade jag mig rätt bra förra året, då small det till efter jag gått av mitt pass. Vi får se hur det går ikväll.

För några nätter sedan så drog ett ett åsker väder fram över gotland, jag satt som vanligt vaken i nån timme och bara tittade, tycker det är grymt häftigt, lyckades få en liten blixt på bild. Och här fuskas det inte med att ta en massa bildserier eller hålla slutaren öppen, nej jag bara chansa och tryckte....

image63
Jag blev rätt nöjd iaf, är verkligen sugen på en "riktig" kamera...Typ EOS 400D eller nåt.

Kanske kan va en bra julklapp någon....*host-host* *harkel* :)




Nu har jag glömt att skriva igen...

Har jobbat som en gnu sista tiden, så det känns iaf... Nu börjar det avta här ju längre in på hösten vi kommer. Ganska skönt.
Har börjat bli svalare också, vi hade en period på luftfuktighet runt 95% eller nåt och runt 25-27 grader.... Nu är det runt 20.

I helgen ska min Annica åka upp till fastlandet för att tävla med sin kub, det är SM i södertälje, hon har blivit tillfrågad att vara med i tv4 nyhetsmorgon på fredag och våra lokala tidningar ska prata med henne imorgon. Kul att vi båda får publicitet. Det har jag ju missat att skriva om, jag var med i GT förra veckan eller om det är två veckor sen ang en sköldpadda som var på rymmen. Finns att läsa
här.

La upp lite bilder på friggan från i somras om någon skulle vilja se. Kommer väl upp lite fler bilder efterhand. Bilderna kan ses i mitt album hos Picasa. Finns länk till höger också.

Det var allt just nu, ska väl bli bättre på att skriva nu när vädret blir sämre och det lugnar ner sig lite på jobbet.

Det var den semestern...

Ville bara tala om att jag lever, har inte blivt så mycke skriva under semestern, vi har varit på Fårö och på Ljusterö en snabbis. Nu är jag tillbaka till jobbet igen. Har jobbat två pass, känns väl okej... men en vecka till hade ju inte skadat. Har inte haft någon tur med vädret heller.
När vi va på Ljusterö så regnade varje dag utan den vi åkte hem... Vi var bara uppe i tre dagar tror jag, vi hjälpte mormor med att fixa på tomten, klippte sly och sånt. Sen pkte vi IKEA, Jula lite Biltema på hemvägen. Kul att få se Ljusterö, vi kom fram till att det är 8 års sedan jag var där... Helt sjukt, och när jag stod där kändes det som att jag hade varit där bara för ett litet tag sedan, allt var sig likt. Skulle kunna tänka mig att åka upp igen faktiskt.
Nu ska jag fixa lite mat, skall jobba i natt. Ett ÖT-pass = pengar... :)

image62
Vi bodde i lilla stugan t.v. Stora stugan syns uppe t.h.