I morgon åker jag!

~2006-09-26 20:01~

Japp, i morgon åker jag till sthlm, ska bli skoj at få komma bort. Träffa mormor och så.

Nu ska jag nog se lite tv och bara slappa, packa får bli imorrn. 


JagVetInteVadJagSkaSkrivHär...


Jag glömde lägga upp den här bilden, tog den i augusti nångång när det var på väg att bli åska, syns inte så bra men det var ganska mäktiga moln...

åska




Liten update

~2006-09-23 11:30~

Dags för lite update, inte för att det hänt så mkt men det är väl på tiden iaf.
På onsdag åker jag o mamsen o pappsen till mormor, har redan börjat packa, dvs spana in vilka filmer och serier man skall ha med sig... ;)

Det är väl det som står på tur, annars håller man på och traglar med A-kassan, dem blir aldrig nöjda. Sen får vi väl se hur det blir iom maktskiftet. Ser väl inte så lovande ut för dem som inte har nåt klokt jobb, fattar inte varför dem tror att det ska bli fler jobb om man drar ner på antal dagar och höjer avgiften. Men och andra sidan kommer dem sjävla aldrig att drabbas av det. Varför ska man bry sig om andra?
Visst tror jag på ett maktbyte, för at bli av med Persson, men jag tror inte det kommer bli så skoj för oss som inte kan få ett heltidsjobb.
Men o andra sidan så måste nog alliansen passa sig lite, dem vet nog att dem troligen åker om 4 år igen, speciellt om dem inte tar det lite lugnt.
Det som jag tycker är ganska intressant är att Gotland blev en "blå" kommun, men det är väl tack vare alliansen, här röstar många på centern. Gotland torde väl vara en arbetarkommun...

Aja, ska inte snacka så mycket om sånt jag inte har riktig koll på. Men bry sig måste man väl. Det är ju iaf vår framtid.

Nu ska jag strax iväg till kusin Anders, det var nåt datakrångel som jag lovade att titta på.

Vinden blåser mot öst och havet är blåare än på länge.



Fick ett mail av Thomas...

~2006-09-16 17:41~

Nu när jag kom hem såg låg det ett mail i min inbox som var från Thomas, han håller på med ett helvete just nu, att tabort alla fysiska/materiella minnen av Cissi. Och då fann han denna:

Familjen

Tänk att få ha ett par personer
som alltid älskar en trots alla ens fasoner

Tänk att de på eget bevåg
lånar ut både symaskin och såg

Tänk att veta att det alltid finns
en stuga med sängar

O att det till och med när det                         
krisar finns hyrespengar

Tänkt att kunna lyfta luren
och bli uppiggad jämt

av goda vad om gröt o fil
eller nya skämt


Tänk dig nu att detta inte
är en dröm om natten

Nej, de finns på riktigt
både mamman, pappan, Maigre, brorsan, syrran o katten

Tänk att detta är min
alldeles egen familj

som jag aldrig skulle byta ut inte ens mot
all världens choklad och vanilj

Av: Cecilia Visfalk

Ja, vad säger man, aldrig ska man aldrig sluta häpnas över henne, MIN syster. Även nu när hon inte finns här så visar hon hur mycket hon har uppskattat oss. Har visserligen aldrig tvivlat men ändå. Jag tycker bara att det är helt otroligt. På ett häftigt sätt. På ett coolt sätt, för det är vad min syster var, cool i dubbel bemärkelse. Då menar jag inte som cool som i kall, utan cool som i världens häftigaste syster men också cool som i lugn när det gäller. Antar att det är en egenskap som jag har fått ärva, och det är jag förbannat stolt över!

 


Saknar dig, systra mi!





Nu har det gått ett år....

~2006-09-06 08:41~

Tolv minuter över tolv för ett år sedan så var nog den värsta dagen i mitt liv och allt var bara totalt svart och tomt.
Det var tolv minuter över tolv för ett år sedan som man förstod att livet inte alltid blir som man hade tänkt sig.
Tolv minuter över tolv för ett år sedan så fanns jag, Thomas och Anna-Sara vid min systers sida hela vägen, jag höll hennes hand och ville inte släppa. Men jag var tvungen, även om jag ville ha kvar min syster här hos oss så visste jag inom mig att hon får det bättre nu.

Det har varit stor saknad under året och väldigt många blandade känslor, speciellt under sommaren, inte lätt att se deras friggebod på andra sidan gården och förstå att Cilla inte är där. Man tror på något sätt att hon bara ska komma runt hörnet och vinka med världens största leende. -Men icke.

Det finns så mycket jag skulle vilja prata med henne om. Och visst har man gjort det på sitt eget lilla sätt. Men jag får inga svar... Jag fick alltid dem bästa svaren.

Jag kommer nog att spela Lars Winnerbäck hela dagen idag, "Kom ihåg mig" och "Dom Tomma Stegen". Dem säger typ allt...

Thomas är på Island och kör hoj, hoppas det är bra och han får en fin dag idag, han skulle vara på en bergstopp någonstans och öppna en flaska vin och bara vara. Det är en tung dag för många.

För ett år sedan skrev jag detta:
"Första inlägget - För min syster"


Jag och min syster Cecilia