Det har varit dop

~2006-11-20~

I Lördags var vi på dop i stockholm, det var Viktors tur att få bada i kyrkan.
Vi åkte upp på morgonen och hem på kvällen, ganska jobbiga dagar det där, när man bara är uppe på dagen, men det var kul att få vara med. Synd vi inte kunde stanna så länge men det var trevligt iaf.
Både Tilda och Viktor är döpta i Matteusskyrkan, två kyrkor i en om jag inte har missuppfattat det, den som vi varit är ganska liten men mysig. Och Viktor var jätteduktig, inte ljud under hela tiden.








Fars Dag

~2006-11-12 17:19~

Ni har väl inte glömt? Det är ju Fars Dag idag, när jag för en gångs skull kom ihåg det och ringde hem, ja då var det upptaget och det visade sig vara min far som satt och surfade. "Jag skulle bara beställa biljetter", yeah right, ska det behöva ta halvtimme lixom? Jo det kanske det gör för dem iof... Aja jag fick iaf säga grattis eller vad man nu säger.

Har varit ledig i helgen, ska inte jobba förren på onsdag, skönt. Annica har jobbat i helgen, ska jobba imorrn oxå. Just nu är hos sin pappa.

Ska leta jacka i veckan oxå, som jag ska ha till dopet på lördag, Viktor som ska få sig ett litet bad. Vi åker upp över dagen bara, så det blir nog en tung dag. Men det ska väl gå ändå.

Nu ska jag knopa ihop lite mat..


Grattis pappa Kent! (Den bästa!)



dags för en update kanske...

~2006-11-04 16:35~

Nu var det ett tag sedan jag skrev igen, den här veckan har jag varit ledig, eller arbetslös heter det ju faktiskt. Men helt utan jobb har jag inte varit, jag har varit i Vallstena och byggt på hundpensionatet. Och i måndags så hade jag o Annica varit ihop i ett år, det ni! Det är fint, jag tycker om henne!

Nu kommer en liten period av jobb igen, ska jobba inatt och sen kväll i början av veckan för att sen avsluta med en Natt + kväll på torsdag. Känns lite drygt nu innan, när man ser alla pass framför sig, men det ska väl gå bra.

Nu ska jag slänga mig i soffan och göra ingenting, ska ju snart sova inför natten... Blä.


Brrr