Hänt grejer..

Nu var det ett tag sedan jag skrev igen, glömmer bort bloggen ibland, får jobba på det...

Själv så har jag spenderat hela dan med att möblera om, köpte en ny tvbänk, var ju tvungen att ha något annat än den där andra fula. Blev ganska nöjd, men det är inte lätt att möblera i min lägenhet, för mycke vinklar och låga fönster m.m.

På torsdag så ska jag till polisen, ska få lite presentation och sånt, typ som jag fick i somras, men det är väl lika bra... Sen går jag på mitt första pass onsdagen därefter.

Nej nu ska jag kolla lite på
Minhembio.com, en bra sida om man behöver lite inspiration, testa galleriet, hur många bilder somhelst. kolla gärna in mitt: minhembio.com/zeusl




Vinterdrömmar forts.

Satt och knåpade med det här programmet igår och fixade ett tak på friggan, sen fixade jag lite på insidan. Har fnulat en massa på sovloftet hur man skulle kunna göra det men det var inte så lätt.
Här är två smakprov iaf. Jag är rätt så nöjd...


Vinterdrömmar...

Sitter här i skitvädret och drömmer om vad jag vill göra i sommar. Laddade hem ett nytt program, Floorplan 3D. Helt ok program, betydligt lättare än Autocad och Turbocad.

Ritade friggan lite snabbt med ungerfärliga mått, minns ju inte exakt vilka måtten är men jag tror att det blir bra ändå. Sen har jag ritat till min blivande terass och grill så som jag har funderat på att göra det. Tycker det verkar ganska okej.
Staketet är inget jag har eller vill ha utan bara för att rama in tomten lite. Grillen är lite som jag vill ha den, men det ska vara som en stentun ut till själva grillen. Har även funderaing på att göra en "diskhörna" bakom grillen. Beronde på hur det skulle kunna se ut.





Polisen..!

Here I come! (Igen) Dem ringde idag, frågade om jag kunde börja på måndag, njae sa jag men 1 feb om det går bra, jo det blir perfekt sa dem.
Så nu har jag en vik fram till sista september, 8 månader. Skönt. Lite nervös också, kommer ju inte ihåg hur allt funka. Men det visar sig väl, jag skulle få typ 3 intro dagar... Känns lite lite.

Fick nytt tangentbord och mus av Annicas mamma och sambo som tack för att jag hjälp dem med hundpensionatet, trådlöst så jag kan ha det till tvn. Riktigt bra grejer. Så nu kan jag spela dataspel på tvn från soffan.

En riktigt bra dag med andra ord.


Jobbe...

Då var man på jobbet igen, ganska lugnt, peppar peppar. Blåser inget i natt, det är som pappa alltid sagt, "Västan är rädd för mörkret..." Och det stämmer, det avtar alltid när mörkret kommer. I morgon ska det dock blåsa upp till 15 under dagen.

Funderar på om jag ska ut till Fårö i helgen, pappa ville ha hjälp nåt träd som stod lite illa vid min frigga. Det har varit så länge så det har inget med stormen att göra. Däremot så har alla dassen vält... Tur man inte har något.

Nej nu är det bäst man gör nån nytta, såg att kylen va full med mat...





En Lugn Söndag

Idag har jag inte gjort mycket, var vid kusin Anders och hjälpa han med datorn. Fic´xade det sista som jag lovat för nån månad sedan eller nåt...

Sen har jag mest pysslat med nya tvn, fick den i tisdags. Eller den levererades då. Beställde den från Computercity.se mkt smidig sida med snabb leverans.

Tvn är en Samsung 32R74BD (LCD), varför Samsung (med tankte på att deras mobiler är det sämsta som finns) jo men kolla designen, svårt att inte gilla den. klarsvart med dolda högtalare.
Poängen med den här tvn är att den har innbyggd digitalbox, det är ju ett krav om man bor på den här ön. Den här är även godkänd för Boxer så alla mina kanaler följer med. Väldigt smidigt.

Det man inte tänker på när man köper nytt såhär är att all kringutrustning också måste bytas, om man vill ha en bra kvalité, en vanlig tv "gömmer" ev signalförluster eller andra fel som kan uppstå, men på en LCD eller plasa (inte lika mycket som en LCD) syns alla skavanker MYCKET tydligare.

Jag är iaf mycket nöjd med min tv. Som sagt. det blir att spara pengar till lite ny kringutrustning, en bra dvd-spelare framförallt. Håller oxå på med att få datorn till tvn på ett smidigt sätt. Men jag får det inte som jag vill. Så om nån har en bra idé på en bra datorlösning så säg gärna till.