Våren på väg!

Nu är våren på G, det ligger över nollan på nätterna och när solen är framme så värmer den ordentligt, all snö som inte ligger i högar är borta och dem har börjat sopa gatorna.
I går så la jag på sommardäcken och är inte det ett vårtecken så säg! Äntligen kan man köra bilen som den skall köras...
Medan Nilla var på jobbet i lördags så fixade jag på balkongen, det är ju en sån tråkig kall betong platta som inte alls är någe rolig att gå barfota på.
Det har legat en sån "balkongmatta" eller vad dem heter, grå äcklig historia som luktar blöt hund eller nåt. Jag rev bort allt sånt och annat som vi förvarat på balkongen under vintern och åkte ner på byggmax, inhandlade lite virke för ett par hundra, lånade deras sågbänk i typ 30min och sen hem för att se om det passade. Och det gjorde det! Blev ganska nöjd med resultatet. Blir lite som en ny balkong.
Nu ska vi bara se om vi kan hitta nåt sånt "balkongtyg" som man kan hänga på insidan av räcket för att få det lite mysigare. (Väggarna kommer att målas av föreningen om det blir som de vill) 

Nu ser vi fram emot påsken då Sara och Fredrik ska komma och bo hos oss och sen ska jag o Nilla ut till Fårö på söndag, då Mia, Roger och barnen kommer ner.


Före                                                                 Efter

Semester

Nu är vi hemma igen efter en vecka uppe hos syster och barnen. Det nya tillskottet till familjen är helt underbar!
Veckan bestod mest av en massa bebisgos och så hjälpte jag Lena mycket att ta hand om den lilla, mest när Nicke var borta på mässa. Men det blev dock två nätter med en aning mindre sömn än vanligt, men det gick bra trots allt. Zeus bar omkring på lillan lika mycket som vi andra för hon ville inte ligga själv, inge mysigt alls. Det var kul att det funkade så bra, han var väldigt söt med henne. Sen var jag med Tindra i skolan en dag, vi räknade en "räkne-spindel" och jag fick skaka liv i mina små grå för att hänga med... Man tappar sjukt mycket och min hjärna vill gärna krångla till det lite... 20-? =14... Hmm.... Ja ja det löste sig det med till slut =)
Sen var vi inne i Täby centrum och såg på Prinsessan och Grodan, nya Disney filmen, med Tindra. Det var riktigt mysigt. Lite halvskumt att sitta och moffa i sig popcorn vid lunch bara... Och Tindra åt godis så det stod ut genom öronen.
Sen var vi på shoppingrunda med Tillie, vi köpte skor och konstaterade att killen i 3butiken måste ha haft en dålig dag eller nåt för han var inte ett dugg trevlig. Tillie hittade till BR leksaker och sprang runt och pekade på allt hon önskar sig till sin födelsedag och till jul... Bra att vara ute i god tid?
Sen avrundade vi det hela med en sväng till Tomas och Camilla och deras nya tillskott Ailie, oxå helt sjukt söt =) Grattis till er! Eira var mer fart på än sist vi var där tyckte vi, klättrade på soffan och lagade lite mat på sin spis och så, ville gärna ha lite uppmärksamhet =) Sen blev Zeus tillfrågad att blir Gudfar till Ailie som han gladeligen tackade ja till!

Så en liten rapport från semestern =)
Kram Nilla och Zeus


Klicka på en bild för att se dem i större format.

Äntligen här!


Nu har lilla Nora kommit till världen =) Då var man stolt moster för femte gången! Då väntar vi bara på Sara nu då ;)
I morgon åker vi upp och hälsar på familjen Edholm på Rindö för att se underverket och träffa Tindra o Tillie, ska bli helt galet mysigt! Vill åka nu!

Kram Nilla

Väntans tider?

Ja man kan väl säga att det känns som väntans tider även om det inte är jag som ska ha barn... Sitter och väntar på att Lena ska få sin lilla... Hon skulle ju fått för en vecka sen så vi får se vad och när det händer.
Annars är allt ganska lugnt hos oss just nu, laddar lite för att åka upp till huvudstaden på lördag, ska bli riktigt roligt =)
Ska bli lite extra skoj att få se Melodifestivalen med systerdöttrarna, dom brukar ha en del roliga åsikter.
Det var nog inte så mycket vettigt jag hade att säga egentligen men det blev en lite rapport i alla fall (mycket för mammas skull som gärna vill veta vad som pågår =))
Ha det toppen så länge tills vi höres igen!

//Nilla

Vår kärlek vissnar aldrig =)


Lite nytt!



Nu har vi inrett lite mer på kontoret/gästrummet, köpte en ekskiva på rusta och så separata ben. Hur snyggt som helst! Och massor med yta =) (väggarna är blå om ni undrar...)



Detta blev dagens fångst på årets bokrea, Zeus valde den vänstra och jag den högra... Så nu ska det läsas!