Det var det

Ja då har ännu en julafton passerat, det har varit bra, jag har varit på Fårö hela tiden med familjen. Öppnat julklapar och ätit gott. Imorrn är det dags för jobbet igen. Känns lite segt men det är som det är.
Snart är det ett nytt år med nya äventyr, spännande att få se vad det har att bjuda på.

Jag vet i alla fall att jag vill ha ett Playstation 3... Lättpåverkad som man är... :)

Nu är det LoR, ska se en liten stund innan jag somnar, chipp o hej!

God Jul!


Kände att jag ville göra ett julkort, eller försöka iaf. Enen var vi ute och hämta på förmiddan och sen klädde jag den och la under klapparna. Riggade kameran och började, kände att nåt saknades så jag la till texten med hjälp av en diodlampa. Alltså inget photoshopande här inte... God Jul på Er!

En liten bild...

Det var länge sedan jag la upp nån bild. Det var länge sedan jag fota oxå, har varit för mörkt och trisst hela hösten. Men några har jag knäppt när det varit läge och den här fixa jag till lite snabbt nu.


Lite cool är den... Tagen från "vardagsrummet".

Har lagt till lite musik här på sidan också, tack
Ida för att jag fick sno din idé. (Du vet inte om det än bara....)
Nu ska det packas!

Lite julkänsla

Ja i brist på snö här hemma så tänkte jag att det kunde va lite på bloggen iaf.... -Jo jag vet, lite töntigt men nu hade jag inte så mycket att göra.
Ikväll ska jag packa, göra klart julklapparna för imorrn åker jag t ill Fårö, hämtar mormor på flyget vid 10 och sen åker vi ut. Jag räknar med att bli kvar till juldagen om det inte dyker upp nåt annat. Jag har lite som jag kan pyssla med där ute så det ska bli skönt att göra nåt annat. Ska fixa lite med friggan faktiskt, kan inte låta bli. Det är ju snart vår igen ;)

En förklaring...

Ja det kanske är på sin plats för er som inte vet, jag o Annica har valt att gå skilda vägar, det är ett gemensamt beslut. Vi har valt att göra så därför att avståndet är för långt. Vi kan inte ha ett liv tillsammans när vi inte kan vara tillsammans vilket suger rent utsagt. (Jävla ö, igen)
Mer om hur, vad o varför orkar jag inte skriva mer om här, men det viktiga är att vi har valt detta tillsammans och att det inte är någons fel. Jag vill inte att någon ska gå runt och tro/tycka en massa som inte är sant.
Något som är sant är att jag tycker att det är väldigt jobbigt, tomt och konstigt. Saknar henne nåt otroligt...  Så just nu känns det mesta väldigt kasst. Så ser jag lite mer frånvarande ut än vanligt så är det nog därför...

Heartbeats

- José Gonzáles


- It sucks to be me...

Wicked Game

- Chris Isaak



The world was on fire no one could save me but you
Strange what desire will make foolish people do
I never dreamed that I'd meet somebody like you
I never dreamed that I'd lose somebody like you

No, I don't wanna fall in love (This world is only gonna break your heart)
No, I don't wanna fall in love (This world is only gonna break your heart)
With you
(This world is only gonna break your heart)

What a wicked game to play to make me feel this way
What a wicked thing to do to let me dream of you
What a wicked thing to say you never felt this way
What a wicked thing to do to make me dream of you

And I wanna fall in love (This world is only gonna break your heart)
No, I wanna fall in love (This world is only gonna break your heart)
With you

The world was on fire no one could save me but you
Strange what desire will make foolish people do
I never dreamed that I'd love somebody like you
I never dreamed that I'd lose somebody like you

No, I wanna fall in love (This world is only gonna break your heart)
No, I wanna fall in love(This world is only gonna break your heart)
With you
(this world is only gonna break your heart)
With you
(This world is only gonna break your heart)
No, I…
(This world is only gonna break your heart)
(This world is only gonna break your heart)

Nobody loves no one

3 år och 45 dagar.

Det är tomt och jobbigt, men vi är starka på varsitt håll...

Nu är det bokat!

Ja nu har jag bokat helgen! Ska bli kul att få göra nåt annat, att få komma ifrån lite. Träffa alla, speciellt Annica, jag har längtat!
Annars så rullar det på, skönt att vara hemma (på tal om att åka bort), Fenix har saknat mig, han låter mig knappt vara :) men han får klara sig några dagar igen, men sen så kommer jag vara hemma.
Jag hunnit julhandla lite, det är skönt, har det mesta uträknat faktiskt, det är nog ingen som blir utan vad det verkar... Nu ska jag planera vad jag ska ha med mig på båten...

Trött...

Idag har jag varit trött, vet inte varför, visst, jag sov lite oroligt men inte värre än vanligt när jag är här, fattar inte, kan inte sova klokt här. Är väl kanske för att det inte är hemma lixom. Men idag är jag trött, på ett konstigt sätt, som att orken bara tagit slut, sådär så att man bara inte vill, har ingen lust, orkar/bryr sig inte.
Börjat känna det ofta nu, stör mig, vill inte vara sån, men det är svårt att rycka upp sig när allt känns värdelöst. (fast det är det väl inte egenligen, eller?)
Jag tror jag skulle behöva fler "morötter" att se fram emot, nu har jag ju luciahelgen att se fram emot, då ska jag till stockholm o träffa Annica, MoR, ToC, det ska bli skitkul, ser fram emot det. Sen är det förstås julen, alltid kul, men samtidigt en massa måsten...
Dem här Linköpingsresorna har slitit på mig också tror jag, tiden runt om lektiontiden är skitkul, vi är ett bra gäng och vi har grymt kul ihop, men själva pluggandet är inte min stil, mycket är repetition och då är det segt.
Sen är det mycket jobb när man är hemma, nya avtalet är värdelöst, får ju aldrig va hemma, tror jag hade en ledig dag på ca 14 dagar innan förra gången jag var i Linköping.

Idag var vi på en grekisk restaurang, skitgott! Och i morgon får vi åka hem, ska bli så skönt, bara få vara hemma, sova i min säng osv. Men samtidigt så känns det lite som "spela roll", på lördag måste jag till fårö och hämta Fenix, hjälpa mamma o pappa med det som måste göras, o sen till visby för att jobba på söndag, måndag osv... Skitkul... Det känns som att jag åker hem för att fortsätta jobba och är här o pluggar och samtidigt har nån typ av semester. Är jag på gotland så måste jag jobba. Jag tror min kropp försöker säga mig något.

Jag vill ha nåt extra att få se fram emot, utöver det vanliga, ska bli jättekul att få åka till sthlm, inte det, jag vill ha nåt "extra" bara, det måste hända nåt....

Kalla Linköping...

Då var man här igen... Kallt och grått... Ska blir rätt skönt när det är över. Jag ska nog gå en sväng på stan och kolla efter julklappar, kul om man kunde hitta nåt.
Nu ska jag se lite mer Simpsons.

Såhär ser mitt hotellrum ut denna vecka:


Frid