äntligen fått svar...

~2006-08-28 18:56~

Har jobbat natt i helgen, lyckades sova till 11 idag typ, låg och drog mig till typ 1130. Sen har jag mest flummat runt, helt slut i kroppen.
Vid 1500 så ringde dem från polisen, ang jobbet jag sökt. Jag kom 2:a, det var väl ganska väntat. Niclas fick jobbet som jag hade gissat.
Men jag fick bra betyg sa dem iaf, att dem hade bara gott att säga. Sen undrade dem om jag var intresserad av att finnas tillgänglig om det behövdes någon. -Självklart! sa jag.
Sen hade dem bestämt att jag ska få riktig polis-ID till datorerna osv. Så det måste betyda nånting iaf.

Jag har varit och pratat med sjöc och det ser ut att finnas ganska mycket jobb där oxå så det ska nog lösa sig, men jag hoppas nog mest på att det ska hända nåt vid polisen så jag får en chans till där.


Nu ska jag se lite på vänner och bara slappa, massor med bra tv ikväll, nu: vänner, sen joey, sen outsiders och sen CSI. Tror det är 100 Höjdare efter det dessutom så kvällen är räddad. (om jag orkar vara vaken)

Nu har ni fått en liten update om mitt liv, känns som att allt rinner långsamt tillbaka till vad det en gång var, att sommaren bara var nåt tillfälligt.... Men förhoppningsvis så är det början på något nytt. Vem vet vad som händer imorgon...


The future knows...




nu är det snart slut.

~2006-08-24 09:18~

Nu i helgen gör jag mina sista pass hos polisen, natten till måndag. Sen är det slut. Vet inte hur det går med tjänsten jag sökt. Ska på intervju imorgon fredag. 1 av 4, så det är väl bra iaf. Men det känns inte som att den kommer att gå till mig.
Sen ska jag till Sjöbevakningen idag också, för att kolla läget. Har ju inte varit där under hela sommaren, det är rätt skönt också. Att göra något annat.

Hoppas jag får tillbaka min mobil idag också, borde ha kommit igår men icke! Dem får ta och uppfinna nåt så man kan scanna in den i datorn och skicka den :) DET hade varit coolt!

Nej nu sitter Fenix och blänger på mig, han vill nog ha sällskap, han brukar vara så go på morgonen, han har ju fått vara ensam hela natten... (eller så vill han bara ha mat)

Kram o hej leverpastej!


Det är som med blommor: jobb, inte jobb, jobb, inte jobb...



Underbara Fårö

Så är det, Fårö är bäst, bara är så. är ledig i några dagar nu, typ 4 dygn, min semester i år. All tid blir på Fårö typ, är inne i stan just nu får att mata katten och så. ska köpa lite grejer imorrn och ta med ut. Friggan börjar närma sig klar nu, har fått in lite inredning inne och bänken är på plats, satte in en garderob oxå.
Ska köpa hyllorna i morgon och tapet till loftet ska köpas. Tror det blir en mörk blå färg, tror det kan bli mysit där uppe, ska ju vara lite mörkt när man ska sova, och blå är en mysig färg.
Skönt stt et börjar närma sig nu, fått på panel på utsidan oxå, så det ska snart bara målas.

Har haft ganska bra tur med vädret oxå, eller det har ju varit fint hela sommaren så, just nu regnar det faktiskt, ganska skönt, det behövs. Och när det har varit så fint så känns det rätt ok att det regnar lite. Blir svalt och skönt, kanske man kan få sova lite klokt.

Igår var vi på karaoke på badrestaurangen på fårö, det som brukade vara så kul var skit igår, först tog dem 20:- för att komma in, bara det. Sen var det unger som höll på till typ 21, när dem var klara så var det en timme paus med en massa klipp med Robert Gustavsson på full volym i en timme, ( inte riktigt det man vill se när man förväntar sig karaoke.) när det var klart och dem skulle börja tävla då ställer sig dumfan till arrangör och börjar sjunga allsång. Efter tredje sången gick vi hem...
Så nu är karaokekvällarna sabbade oxå... Tråkigt, jag som hade sett fram emot det så mycket.

Nu ska jag krypa ner i soffan och bara vila och ha det bra.

-Klart slut från 60.


Snart så är det klart...