Long time ago...

~2006-02-24 18:59~

Det var ett tag sedan jag skrev, har glömt bort att skriva tror jag... O andra sidan så har det inte hänt så mycket heller. Har jobbat och lyssnat på ÖB under veckan.
Det var i onsdags som vi lyssnade på ÖB, hur han vill förändra försvaret och göra allt bättre.
Jag var lite skeptisk inför hans presentation/babblande. MEN jag blev väldigt imponerad, det var faktiskt väldigt bra. Började med en introfilm, som påminnde vad försvaret är och vad det står för. Det var så nackhåren reste sig. Sen fortsatte han att prata och samtidigt visades ett bildspel.
Det var en moderator som hjälpte till, vet inte vad han heter men har sett han på tv någon gång tror jag. Dem hade bjudit in två st från Svenska Improvisationsteatern också, som drog med hela pupliken på en enkel men rolig föreställning som handlade om hur försvaret kan vara, lite sega och mycket trams innan det händer något. Riktigt kul!

Och i helgen händer inget speciellt, kanske lite pizza och film i morgon, sen ska jag upp tidigt och jobba söndag.

Sen håller jag på att förbereda mig inför mina veckor på SSS, SjöStridsSkolorna. Ska utbilda 35 värnpliktiga i det vi håller på med. Ska bli kul och jag är lite spänd. Har aldrig gjort sånt där förut. 

Vi vann hockeyn också, 7-3. det är gött. Tror finalen är på söndag om jag inte minns fel. 

Nej nu ska jag äta, simma lugnt!


köp min mobil! 




Snart helg igen....

~2006-02-17 08:41~

Då är det snart helg igen, och vad innebär det? Jo att man ska jobba. Natt Natt står det på schemat. Det vill säga natten till lördag samt natten till söndag.

Nästa vecka har jag lite att göra, på måndag ska jag till Ryggkliniken, kolla upp min nacke, sen på tisdag ska har jag 8 timmar, då ska jag jobba med "Förordningen", en slags manual för dem värnpliktiga. SKa också till läkaren under morgonen, ska tabort en leverfläck. 
På onsdag ska vi få besök av ÖB, Håkan Syrén. Lika trisst varje gång. 
Sen ska jag jobba Natt-kväll på torsdag. Så det blir lite pengar i alla fall. 

Nu ska jag göra frulle!


Vill ha sommar!


 

Fenix och jag!

~2006-02-10 14:22~

Igår så hade jag en lugn och skön dag. Städade och pulade lite. Så skulle jag skaka mattorna och fick sparka bort all snö på balkongen, då blev det ett litet hål eller som en grotta och det tyckte Fenix va väldigt roligt att gömma sig i. Så jag började göra hålet större så han kunde komma in helt, sen fastnade jag lixom i att försöka göra en liten grotta och ni kan ju se själva hur det slutade...



Idag var jag vid företagsläkaren för en årlig koll, allt såg bra ut. Alla värden osv. Sen berättade jag om Cissi och allt som hade hänt. Och frågade om jag kunde få komma till en hudläkare. Och det fixade hon snabbt så på måndag ska jag till hudläkare och så får vi se vad hon säger.

Nu ska det spelas lite Half-Life.


Blä För Blask




@ Work...

~2006-02-05 17:43~

Åter på jobbet, jobbar inte lika ofta längre. Mest på helger. Eller alltid kan man nog nästan säga. Sen blir det nån dag i veckan kanske... Det är lite skönt att inte jobba så mycket, fast det ger inga pengar.
Men det går väl ändå. Ska börja stämpla igen.

Nu är vintern här igen, dumma snö. lite kan vara lagom, så det blir ljust och fint.
Nu måste det ha kommit flera decimeter. Jag kunde ha jobbat extra som plogbil eller nåt. BMW'n är inte gjord för sånt här. Hälften av snön sitter i grillen.
Och dem som plogar i den har stan, eller det gäller nog hela Gotland, dem är inte alltför snabba. Idag har dem inte plogat alls. 
Men ungarna gillar det, såg massor av barn och vuxna i backen förut. Såg kul ut. Det var länge sedan man åkte pulka. Kanske skulle ta en dag på Ulla Hau. 

Nej nu måste jag jobba lite. 


Vinter