Köpa min dator någon?

Sitter här och inte gör nåt klokt, ska jobba dubbelnatt nätterna som kommer nu. Då blir man väl lite off... Skulle testa ett nytt spel igår. Då gnällde datorn om att mitt grafikkort inte är tillräckligt bra... Så jag tänkte köpa mig en ny, har funderat på det ett tag och nu är det nog dags. Den här som jag har fungerar ju till det mesta förutom precis nya krävande spel. Se min annons nedan.



CPU: AMD Athlon 64 3000+ Socket 754 ( 2,0 ghz )
Modekort: Asus K8V-X AMD Socket 754, Via K8T800, S-ATA RAID, 5.1-ljud, USB 2.0, GigaLAN
Hårddisk: IDE 200 GB Maxtor, 7200 rpm.
Minne: 1024MB (2 st DDR400 Samsung PC3200)
Grafikkort: PowerColor ATI Radeon 9800 Pro, 128 MB DDR AGP, 380/340 MHz, video-ut+DVI
Nätverk: GigaLAN ( Inbyggt ) Ljudkort: 5.1-ljud Inbyggt
DVD brännare: DVD±R/RW DoubleLayer LiteOn, 16X/16X/DL2,4X DVD, 48X/24X/48X CD, IDE intern, bulk svart

OBS! Att det är endast burken jag säljer!

(Windows Vista kompatibel)

Pris: ca 3500:-



Tandläkare...Och två år.

Hej
nu sitter jag här och kan knappt prata, har varit vid tandis och fåttt några hål lagade. Fixade alla tänder som behövdes på övre käken så jag har ingen känsel där. Tanken var att jag bara skulle göra en sida idag men det gick så fort så jag bad dem göra allt uppe på en gång, så är det över sen.
Jag ska tillbaka två gånger till för att fixa nere. Så går det när man inte varit vid tandläkaren på flera år. Idag kostade det knappt 3000:- och det blir väl lika mycket till innan jag är klar. Svider men det blir bra.
Men jag blev förvånad hur enkelt och snabbt det gick ändå, kände ingenting. Sprutan var inte alls farlig, har hemska minnen sen jag var liten och dem drog ut tänderna på mig. Tur att tekniken och metoderna går frammåt.

I eftermiddag ska jag träffa en kille som har 4st vinterdäck på fälg till Saaben, dem hade rullat en vinter och skulle vara väldigt fina. Får se om det blir affär. Troligen blir det väl det.

Nu ska jag hitta på nåt så tiden går fort, så bedövningen släpper, känner mig som en gädda eller nåt just nu....



Nu har det gått två år (idag) sedan Cilla togs ifrån oss. Jag kommer inte att skriva så mycket just nu, kanske gör det lite senare. Får se. Här är det jag skrev för två år sedan:
"Första inlägget: - För min syster"

Då var det dags igen....

I måndags hade jag GT - Gotlands Tidningar, här på besök, dem gjorde en intrevju om när jag försvann i skogen. En liten uppföljare, dem hade reflekterat över mitt namn när jag var uppmärksammades om sköldpaddan....
Dem kom med sin "bibel" en bok som alla tidningar under det året (1985) var samlade, lite kul att få se bilderna igen. Mamma har dem hemma men det blir ju inte av att man sitter och bläddrar i dem. Intervjun kan ni läsa om
HÄR

Annars har det inte hänt så mycket. Jobbade kväll igår och ska göra det ikväll igen. Sen är jag ledig i två dagar. Får se om vi ska hitta på nåt klokt. Har väl inget planerat direkt eller måsten. Rätt skönt.

Jag har snöat in på att jag vill ha en systemkamera, det är lite jobbigt, dem är ju dyra... Men jag får väl se hur det ser ut mot vintern, har lite utgifter under hösten, b.la, skatten... alla får tillbaka men inte jag...

Nä ska se om det fin sån frulle, helst nåt som inte biter tillbaka...



image64
Bilden som prydde omslaget i GT 2007-08-08.                Foto: Tommy Söderlund, GT.