Snö snö snö...

...och mer är på väg. Väntas ca 10cm till under kvällen, som om det inte var nog... Men det är ju kul att det är lite riktig vinter, det händer ju inte så ofta. Men det hade ju varit skönt om det fanns någgon rimlighet i det hela. Nu är det antingen eller som gäller. Jag tror vädergudarna har tröttnat på vårt tjat om att det aldrig blir ordentligt med snö och så i år tänkte att "nu jävlar...." Känns så i alla fall.

Solen tittade fram några timmar på dan så jag passade på att gå ett var i kvarteret och hade lilla kameran med sig så ni som inte har möjlighet att vara här och se Visby med alldeles för mycket snö... :)

/Zeus

Ps. Glöm inte lyssna på låten i inlägget nedan! :)






Sjukt bra



Bästa låten på länge, lyssna gärna =)  //Nilla

Bilder från ettårsdagen!


Hemma igen

Nu är vi då tillbaka i vardagen igen, vi var ju uppe i Sthlm i helgen och firade vår 1 års dag. Vilket var helt underbart! Det var du och jag mot världen... eller i alla fall mot tunnelbanan och allt folk i den... Det är verkligen inte något jag saknar, tunnelbanan... det är trångt och smutsigt och det luktar illa.
Så vi bodde första natten hos Zeus mormor, det var jättemysigt. Det bjöds på Biff Bourgignon (stavas kanske inte så?) och vin och sen lite Let's Dance och Polly =) Men innan det var vi självklart ute och shoppade så visa-korten blödde (i alla fall mitt)... Men vi hittade massor med fina saker, mycket på rea och det gillar vi =)
På lördagen träffade vi min syster Lena aka Discokulan och familjen för vi skulle ge dom lite saker som min andra syster Lena lånat... Spjälsängsskydd och madrasser m.m.
Sen bar det av till Hotellet, vi hade bokat svit på Scandic Malmen =) Vi fick checka in lite tidigare än tänkt men när vi kom dit så hade det skett en "incident" på rummet så vi fick vänta lite... Man kan ju undra vad som hänt men vi misstänker att det hade att göra med hårtorken... Så korkade vi upp Champagnen och började fira så smått, sen tog vi en promenad till Gamla Stan och kikade i små söta affärer (hyfsat dyrt). Sen fikade i ett källarval som hette Misteln och fick varsin JÄTTEgod salami/brie smörgås.
Sen hittade jag en bok på SciFi bokhandeln, Jane Austens Samlade verk. Killen bakom disken kommenterade det låga priset med: "Ja det är ju fördelen när författaren är död, dom kräver inte så mycket pengar"...
Sen på kvällen åt vi middag på Ming Garden på Medborgarplatsen, det var väldigt gott.
Sen blev det mys med lite mer Champagne och Melodifestivalen och sen film.
I söndags åt vi lunch med Pappa och Annika, hon fyller år på söndag så vi passade på att fira henne lite. Hon fick en sjal som hon fick välja själv på Indiska. Dom har mycket fint där... Vi åt lunchen på Pig&Whistle och det var oxå sjukt gott! Sen passade vi på att köpa lite Jelly Beans på The English Shop =) Så länge man håller sig borta från dom som smakar Buttered Popcorn så går det bra!
Nu blev det lång rapport så håll till godo! Bilder kommer inom kort =)



Nu firar...

0-4538a623434e65a29290d35cba351b38.png

Nu firar vi ett år!


Nu är...

31b0df0a4d93284b9d5d0f40d78a596d.png

Nu är vi på väg mot sthlm för att fira ett år!


Liten update...

Nu var det länge sedan någon av oss skrev här, vet inte varför det blivit så men det har det...
Allt rullar på som vanligt, med jobb osv. Vi har fått massor med snö, det vräker ner just nu. Vi hade väl lite av ett snökaos i torsdags då det kom några dm. (Tog mig 10min att komma ut från parkeringen, mindre bra med låg bil och snödrivor...)

Jag var på Fårö i lördags, där var det mycket snö också, hör väl inte till vanligheten. Och allt var bra där ute.

Annars har det nog inte hänt så mycket, jag gick en instruktörsutbildning i Rakel för en vecka sedan, vi skall börja använda det nya radiosystemet i vår om vi får som vi vill. Ska bli spännande, kommer nog bli lite motgångar osv men jag tror på det.

Jag var ut och fotade lite förra veckan, på hällarna, söder om visby mot tofta skjutfält, det var -8 och strålande sol. Lite häftigt för att vara Gotland, det var -22 i Roma härom morgonen... Bildernar ligger på facebook men går att se för alla. klicka
HÄR.

Simma lugnt!

/Zeus