Satans gnäll....

~2006-05-26~

Ja nu har man fått skäll för att man inte skrivit på ett tag, lixom, varför får inte jag ha ett liv..?! Nej, jag skojar bara... klart jag kan skriva. Men jag har inte haft tid lixom, har haft att göra hela tiden.

I morgon åker jag ut till Fårö, ska fixa bilen och fundera lite på ett kök i friggan. Ska ev fixa lite el där också, iaf fundera på hur man kan göra.

Jag har pratat med polisen, fått schema för mina första veckor, verkar bra. Får ganska lång utbildning så det är lite skönt. Längtar!


Simpsons



Da island....

~2006-05-13 08:53~

Sitter och väntar på att klockan ska bli 0900 så järnaffären öppnar, ska köpa mig en rem, inte en livrem utan en motorrem til gräsklipparen.
Sen åker jag ut till ön, DEN ön. Dvs Fårö. Fixa lite med bilen, byta olja och sånt där, äta lite av mammas mat. Fixa lite i friggan kanske, dags att göra ordning där nu, fixa så allt är redo när man ska komma ut för att stanna några nätter.

Nej nu är det dags, hejsvejs!


FÅRÖ!


Morbror! Igen.... :)

~2006-05-05 07:36~

Nu var bloggen igång igen, det har varit några driftstörningar.

02-Maj fick Mia o Roger en son, Tilda en bror och jag blev morbror x2. Skitkul! Får träffa den lilla (dem stora också) i början på juni då dem ska komma ner till Fårö.

Annars är det lungt här, våren har kommit, igår var det runt 19-20 grader och det ser ut att hålla i sig idag också. Löven på träden ser ut att titta fram vilken dag som.

Dessvärre ska jag jobba natt under helgen, ingenting jag ser fram emot, var längesen nu så det känns extra jobbigt. Men o andra sidan så går tiden fort och det brukar vara lungt. Bara att bita i det sura äpplet. Snart byter jag jobb, om en månad. Börjar nog bli lite nervös iaf...

Tyst och lungt, sitter och lyssnar på L. Winnerbäck - Dom Tomma Stgen. Helt såld på den låten, ni som inte lyssnat, gör det!
Nästa låt är nog Sarah Brightman - Scarborough Fair också en av mina favoriter sedan länge.

Frågan är hur man ska väcka Annica, hoppa lät så brutalt, vatten kanske, fast då blir hon så grinig resten av dagen. Hmmm, vispgrädde på sprayburk....

Jag återkommer...............

"Barfota utan strumpor och skor ska jag vandra med dig."