Farväl...

~2005-09-27 18:16~

Idag klockan 11:00 samlades vi i Visby Domkyrka för att ta farväl av min syster, det var jättefint, väldigt många hade skickat blommor och ännu fler kom för att ta farväl. Ca 110 personer hade bokat för minnestunden. Antar att det är ett bevis på hur omtyckt hon var och fortfarande är, för hon kommer alltid att va med oss.
 Det var en tuff dag men väldigt fin och lite nyttig tror jag, jag tror att många tänker till mitt i allt elände och kanske funderar på hur dem lever sitt liv och att dem ska ta till vara på så mycket man kan. För livet är inte rättvist, det kan gå fort, man kan bli lämnad ensam, kanske inte helt ensam men det känns så.
 
Det känns som att idag var botten nådd på det svarta hål som man bara har grävt sig djupare och djupare. Och att man nu ska försöka börja klättra upp igen, men ibland kommer väggarna bli hala och man faller tillbaka en liten bit, jag tänker främst på alla minnen som man får överallt.
Men man kanske kan vända dem till nån god energi och rentav hoppa upp en bit istället för att falla. Jag vet ju att det är så Cilla vill att vi ska göra. 

Jag vet inte om jag vill säga farväl eller hej då, jag vet ju att vi kommer att få träffas igen, även om det dröjer för jag hade ju planerat att jag ska bli äldst på denna jord så jag säger; på återseende. (Om en sisådär 100 år). Och då kommer jag med stormsteg!    



Cecilia Visfalk
Cecilia Våren -03
Fotograf: Elisabeth Båvelid




Skriv en kommentar nedan så jag vet vilka som läst, räcker med namn om det är svårt, tack.



Fyra nya liv till världen...

~2005-09-25 09:33~

Morrn!
Igår kväll hände det saker, det kom 4 st nya kisseknasar till världen. Jag hade bäddat ner mig skönt i soffan med chips o dipp, läsk och en bra film. Efter 6 min i filmen så börjar Wilma få sammandragningar och jag misstänker att det är nåt skumt på gång. (Först trode jag hon hade satt i halsen).
Jag la henne i sin lilla låda, och hon trivdes bra där, va lite rädd för att hon skulle envisar med att ligga under soffan eller nåt dumt.
Men efter ca en timme så kom första lilla kisseknasen, liten, kladdig och ganska ful. Den rörde sig inte till en början så jag trode att den inte klarat det. Är ofta så med första kullen.
Jag torkade den lille om nosen och såg hur den började andas och gav ganska så snart av sig ett litet "piiip"... Sen tog det ca 20 min så kommer #2 och efter nästan en timme kom #3 och strax därefter #4.
Dem ordna upp sig väldigt fort, dem tog sina första steg ca 10-15 min efter att dem "ploppat" ut...

Nu ligger dem i sin låda med rena fina handukar och kalasar på mamma, som är väldigt orolig. Hon är nog inte riktigt med på att hon ska passa ungar i 8 veckor...

Men visst är det fint och få va med o se när det kommer nya liv till världen, speciellt nu, önskar min syster hade varit med, hon ville det så gärna. Men jag tror att hon var med, därför det gick så bra. Tack syster....



precis ny till världen

bra bild på alla 4Lite huller om buller...

Ännu en lördag...

~2005-09-24 17:19~

Sitter här mätt och belåten, har precis ätit en tallrik med Felix gräddstuvade pyttipanna, helt OK, jag blandade i lite bacon för att få lite mer smak. Och till det ett stort glas mjölk.
I kväll tänkte jag att jag skulle se Batman begins, den verkade bra. Jag har köpt chips och dipp så jag ska bara ligga i soffan och gosa med katterna, Wilma är jätte mysig idag så jag misstänker att det är nog dags för henne snart. Jag har ju väntat varje dag nu... 

Nu måste jag diska lite, jag kanske skriver något mer innan kvällen är slut. 

Inte svart men mörkt...

~2005-09-20 15:36~

Jag pratar inte om tv:n nu utan om livet... Vad man än gör så blir det konstigt... Man försöker och man hoppas, ändå blir det knas... Speciellt det här med kärlek. Det kan va riktigt grymt. Och skitsvårt. Hur vet man när det är "rätt" eller när man ska satsa. Antar att man ska följa hjärtat och när man möter "rätt" så vet man det... Men om man då tvekar och inte vet, då borde det ju inte vara "rätt"? Men då skulle man väl inte bli ledsen/sårad om den personen träffar någon annan...Eller försvinner ur ens liv... Konstigt det där...

Tv-övergången gick iaf bra tror jag, för mig som har box och inte berörs så mycket på d sättet. Så nu kan man se tv med "superbild" och "superljud". Inte för om jag tycker att det spelar så stor roll när det är tv. Film kan jag förstå, men att se "Robinson" med "superljud? Är det för att höra när dem snackar skit om varandra? ;)

Nu ska jag nog göra nåt vettigt, tror jag har ett nytt spel här någonstans...






Och så blev allting svart...

~2005-09-19 10:07~

Ja iaf i tv-rutan här på Gotland... Idag skapar dem historia, det är iaf så dem ser på det, "dem där uppe". Jag tror inte gotlänningarna tycker att det är nån bra historia, för dem flesta så innebär det bara en massa problem och höga omkostnader.

Nu är det iaf svart i min tv och vi får väl se om det blir någon bild till 18:00 som dem påstår. Har svårt att tro att det ska funka smärtfritt...

Annrs vet jag inte vad som händer idag riktigt. Kanske ska ner på stan en sväng, kolla läget lite. Men först ska nog äta frukost, det har jag ju glömt...

Skriver lite senare o berättar hur det har gått.


En lugn lördag...

~2005-09-17 10:08~

Ja nu ska jag skriva min 2:a blogg... Spännande... Eller inte... Jag har inget speciellt att skriva men nåt måste man ju skriva, bara för sakens skull. :)

Igår va jag på stan och då hittade jag Sagan om ringen triologin, för 200:- Det var kul, för jag hade letat efter den tidigare på nätet och hitta den för 300:- Så då blev jag glad.
Nu måste jag bara köpa ett surroundsystem så jag kan se på dem klokt... ;)

Det var en allmänt bra dag igår, lunch på McDonald's fika på Ringduvan och sen film hos mig, jag behövde få glömma lite.

Idag ska jag nog åka till Fårö, det är "Fårönatta" inatt, så jag tror vi ska ut dit allihopa. Det kan va kul, om nte annat får man göra nåt annat.

Nä, nu är det frulle som gäller..

Ett citat:

Vad är meningen med livet? 
"T.P"
(livet består av små tårtbitar
som man ska pussla ihop...)
- Anniica M


~2005-09-17 14:48~


Nu är jag här och skriver igen... Det blir inget Fårönatta inatt, men det blir film igen, o det är bra! Boogie Nights tror jag det var som vi skulle se. Jag har inte sett den än och det fick man ju skit för såklart... Men det ska bli kul.  

Karin ringde idag, hon beklagade sorgen o sådär, hon är så fin inte många som vågar ringa. Och lite extra kul eftersom hon är i Australien, ska va där i ett år. Hon är snäll hon.
Och inte nog med det, det ringde på dörren och där stod en snubbe från interflora. Det var Lovisa som skickat tre rosa rosor, hon måste va världens bästa Lovisa... Dem luktar jättegott också. Känns i hela lägenheten. 

Alla mina vänner har verkligen visat att dem finns här runt om mig. Och vissa har visat det lite mer, känns så otroligt bra. Tack till er alla!   

Första inlägget - För min syster

Halloj!

Detta är alltså min blogg, jag vet inte hur ofta jag kommer att uppdatera den osv, men jag tänkte iaf försöka skriva av mig lite här. Annars så kan man läsa en hel del i mina dagböcker på lunar.

Nu vet jag inte riktigt hur den fungerar så jag kanske kommer att ändra om lite under tidens gång osv, vi får se.

Mitt första inlägg kommer att handla om min syster som gick bort  den 6:e September 2005 jag lägger in det som jag skrev i min dagbok:

Farväl...Tis 6 sep 05 20:38
Tolv minuter över tolv reste min syster till Nangijala, jag höll hennes hand under resan. Jag tror hon väntade på mig, jag åkte dit tidigare än vad jag brukar... Och en timme efter jag hade kommit så var det dags...

Jag kommer aldrig att glömma henne, alltid glad, ingenting var ett problem. Ville allas bästa...
Hon var och är min idol.

Farväl syster, jag kommer alltid att älska dig...


Det är inte så mycket att säga, jag tyckte om henne så himla mycket, hon var så stark men cancern tog över hennes kropp. Och när hon fick veta att läkarna inte kan göra mer så tyckte hon nog att cancern inte så ska få mer heller. 
                                                

Vi ses i Nangijala

Skriv gärna en kommentar .