Nu har det hänt grejer...

~2006-04-30 14:42~

Halloj!
Fyllde år igår, hela 23 år gammal... Kanske inte så mkt att skryta med men ändå. Firade med familjen, vi var ute och åt på kvällen.

Mamma och pappas present var pengar till att handla saker till lägenheten.
Köpte en massa bra saker. Kanske inte värt resan men det är kul att göra något.

Igår var jag och mamma på Jysk för att köpa en hallmöbel (telefonbänk), köpte en stor spegel på Ikea och så har jag ställt "telefonbänken" under, blev skitbra.
Fick lite blommor igår också, så det ser fräscht ut.

Det har varit en bra vecka.





Våren är nära...

~2006-04-21 08:51~

Idag ser det ut att vara vår, men det är kallt. Bara 5 grader.
Förkylningen börjar bli bättre. Men känner fortfarande av den.
Jag ska jobba ikväll. Sen är jag ledig i helgen, det är inte ofta man är det.

Igår fick jag tips om en startsida, oftast så brukar det aldrig finnas något som är bra, men denna var grym! Den har allt. Tre olika nyhetsalternativ. Sökmotorer, kalender, att göra, webbradio, tv just nu, egna länkar, Blocket. Allt kan man anpassa precis efter hur man själv vill ha det. Så kolla gärna på sidan.

Ha en bra dag!

Ps. Ni som läser min blogg, skriv gärna en kommentar ibland. Det är kul att veta att just DU läser. Ds.


www.Superstart.se



Dumma förkylning...

~2005-04-16 20:10~

Fick ont i halsen för några dagar sedan och kände igår att jag började känna mig dålig. Vaknade i morse och var jätteförkyld. Näsa och ögon rinner, ont i huvet osv. Inge kul alls. Ringde till jobbet förut och sa att jag inte kunde komma imorgon. Det var nog lika bra så jag får en natts klok sömn. Mår inge bra alls.

Nu är jag uttråkad. Inget att göra, inge att se på, snart är det iof hockey. Men är inte direkt sugen på det heller.


Snorunge...



Glad Påsk!

~2006-04-14 21:35~

Ville bara passa på och önska alla en Glad Påsk, själv sitter jag och slökollar på James Bond... Inte så värst bra. Finns inte så mkt annat att göra. Ska väl gå och sova snart, har varit två långa dagar.

Hej hopp.

Glad Påsk igen!



Länge sedan....

~2005-04-13 06:00~

Det var ett tag sedan jag skrev nu, har inte haft tid, sen var det vid nåt tillfälle som det inte funka... Jag är iaf hemma från Karlskrona nu, det är skönt, även om jag saknar det.. Det var ett jobb jag skulle kunna tänka mig i framtiden.

Nu skall jag åka iväg till jobbet, fått nya arbetstider, så dagpassen är 11 timmar istället för 10. Det är lång tid. Tycker inte om det riktigt. Men va ska man göra när ingen bryr sig om vad man säger iaf.

Klart slut.


Glad Påsk!