Några nya bilder

Det blev inte så många nya bilder men vi ska få alla av mäklaren, men det blev några på köket igår och dem ligger i länken nedan. Jag lade upp en planlösning på hur det kan komma att se ut sen. Ritningen är skalenlig och vi ska använda den för att kunna prova möblera innan vi flyttar så vi har en idé när det väl är dags... :)

Länk till bilder!

Lite nya bilder!

Jag gick en sväng i vårt blivande kvarter och hade kameran med mig så jag tog några bilder på utsidan, vi skall till lägenheten ikväll och mäta och ta några bilder så då får ni se insidan, men såhär ser det ut utanför. Klicka här
Jag lägger upp nya bilder i samma album senare, men skriver även en rad här när det är gjort så håll ögonen öppna!

Sen lade jag upp bilder från sommaren, som jag lovade, finns såklart på picasa där vi har alla våra bilder, klicka på samma länk ovan eller i bildspelet för att se fullstorlek!



Nu är det påskrivet!

Hej på er!
Nu har det hänt grejer, träffade mäklaren för några timmar sedan och skrev på köpeavtalet och nu ligger vi högen för att bli godkända i hyresföreningen. Vilket inte skall vara något problem, och då får vi nycklarna den 30 Nov som det ser ut. Vi kan få flytta in tidigare om vi vill, hänger lite på hur och när vi kan lämna denna lägenhet. (All flytthjälp uppskattas)
Ska bli så skönt med ett ordentligt kök med gott om utrymme, matplats (ett riktigt bord), gästrum, nyrenoverat badrum, utrymme för alla våra saker (Nillas skor)...
Sen tänkte vi nog unna oss en ny soffa, har spanat in en fin som vi gärna vill ha. Får se vad det blir.

Nu blir det en skön tv-kväll i soffan!

För er som läser på facebook, kolla in hela bloggen med bilder på http://zeusl.blogg.se

vi vann...

-22e8218aa6ffa378eed9d06e6daacc3.png

vi vann budgivningen!


Bullar!

0-58b5b38a8bf66d36a82cf99174e7bb65.png

 

Bullar!

 


Uppdatering på sin plats kanske...

Ja, som rubriken lyder... Vi har inte riktigt hunnit me bloggen på sistone, eller hunnit har man väl men inte orkat kanske man ska säga...
Allting rullar på iaf, vi jobbar och står i båda två, letar lägenhet. Men det är inte det lättaste, finns nästan ingenting. Men vi har ju inte bråttom heller egentligen. Vi har varit och kollat på en som inte var nåt för oss. Och imorgon ska vi titta på en ny, så får vi se hur det blir.
Men det är lite tråkit att utbudet är så dåligt som det är.
Nästan alla bilder från sommaren är färdiga så dem kommer att komma upp på picasa var det lider, jag länker dit härifrån när det är klart.

Satt och lekte lite i photoshop för någon dag sedan och fixade till ett par bilder i ett försök att bli litte bättre på det där med bildbehandling... :)


Styggforsen i Dalarna



Min farfar...