Fredag...

Ja, tråkig rubrik men jag kommer inte på nåt bättre just nu, sitter o väntar på att Nilla ska sluta, kvart över sju... Sen ska vi äta och kanske se på nån film. Nilla jobbar imorrn och på söndag, jag jobbar kväll imorrn. Det har blivit mycket sånt nu på sistone, att vi går om varandra, lite trisst... Men det blir bättre längre fram då vi har synkat våra scheman lite bättre.
Igår så var vi ute o åkte en sväng, vi var vid Hallshuk och Kappelshamn. Mest bara för att göra nåt, åka lite bil o lyssna på musik, det är rätt skönt det med ibland.
Vädret går upp och ner, trodde att snön var påväg bort nu men ikke, snöar lite lätt nu igen, drygt, vi vill ha vår!

Nilla har köpt en ny kappa, knallröd, skitcool! Se själva:

Hon är snygg min Nilla...

glass med chokladsås...

MMS

glass med chokladsås...


Liten update...

Sitter på jobbet, lugnt än så länge, har jobbat rätt mycket nu sista dagarna. Jag o Nilla har gått om varandra så det är lite trisst, men vi får lite tid ihop senare i veckan, ska bli skönt.
Annars är det väl inget nytt, vintern är fortfarande här, jag var ute och gick i fredags, sol någon minusgrad och 10cm snö, ljust och skönt. Tog några bilder, kommer jag ihåg så ska jag lägga upp nån bra.
I eftermiddag så ska vi till Nillas syster och fika, ska bli kul att få träffa hennes familj.

Nu hoppas jag på att det ska bli frukost snart, man hungrar ju ihjäl på det det här stället...

En perfekt dag!

Ja igår var det som alla känner till den värsta dagen för alla dem som nte har någon att uppvakta eller uppvaktas av... Men för min del och Nillas oxå tror jag så var det en alldeles perfekt dag av mycket mys och god mat.
Vi började dagen med en härlig frukost bestående av nybakat bröd, färska grönsaker, ägg, te m.m.  Sen gick vi ner på stan, kollade lite i affärer och så, sen åkte vi en tur på landet och NIlla visade var hon har sin momor.
Till middag så gjorde vi sjömansbiff med potatisgratäng och vin, helt sjukt gott! Nilla är bra på mat och det är bra för jag gillar att äta den... :)
Sen på kvällen så kollade vi på melodifestivalen och åt ost o kex...  Hen helt perfekt dag!


Jag fick en jättesöt nalle av Nilla, en s.k Lovebug, ett jättefint kort och choklad :)

Planer...

Idag har vi haft möte på jobbet, snackat semester och som det ser ut just nu så lutar det åt sen semester, v31-34. Jag tror det blir rätt skönt för min del, hoppas det klaffar med Nillas om hon får någon och sen alla andra förståss. Hade varit nice att få en längre ledig tid tillsammans...
Jag ska snart släpa med mig Nilla ut till ön så hon får se vad hon gett sig in på... ;) (Men det ska nog inte vara så farligt.)
Det känns mer o mer i kroppen att våren är pågång, jag vill planera inför sommaren och vad som ska göras med friggan och är jätteglad över att Nilla vill vara en del av det och att hon också verkar se fram emot det. Hoppas så att hon ska trivas, det är väldigt viktigt för mig.
(Vi har redan olika åsikter om tv'n...)
 
Och för er som vill så har Nilla har en egen
blogg.

Simma lugnt!

Det är bra...

Hej hallå dagboken, eller vad är Bert brukar säga... Ja, ni kanske har märkt att jag legat lite lågt, både i bloggen och utåt, många har anat vad som är på gång och jag kan väl inte säga mer än att ni har gissat rätt... :)
Jag har tillbringat nästan all min lediga tid med Nilla, en flicka jag träffat... Och det känns väldigt bra! Jag vill att alla ska få veta och samtidigt ge en liten förklaring till varför jag varit "tyst" ett tag. Det är så roligt och spännande hela tiden så jag har typ glömt bort världen runt om.... :)


Nilla


I väntans tider...

Hej hopp i lingonskogen! (JA det kommer från rätt käft...)

Sitter här tidigt en söndag morgon, kan inte sova idag heller, samma sak igår, sjukt irreterande när man väl får sova...
Igår var jag på Fårö en sväng, bara hälsade på lite, hade inget speciellt att göra. Gick och tittade lite i friggan och funderade på vad man kan hitta på i vår.
Vintern har kommit till ön igen, det ligger på runt -7 nu, igår låg det runt -2 hela dagen, men kändes kallare. OCh lite vitt på marken, och nu skiner solen, skönt med lite ljus, har ju varit grått i flera veckor.

Nej nu ska jag roa mig lite med mitt TV-spel, (PS3 för er som inte vet) jag har köpt GTA IV, helt sjukt bra! Man är i en storstad och man kan göra allt, vad själva spelet går ut på får ni ta reda på själva, inget för dem under 18 kanske men det är riktigt coolt! 

Ps. I miss you..