Rabarberpaj med glass och flädersa

MMS

Rabarberpaj med glass och flädersaft!


MMS

snart på Ljusterö! 'syrran' till den här färjan går till fårö.


äntligen semester! Nu är vi

MMS

äntligen semester! Nu är vi i friggan. Jag och Fenix.


Ca 2 timmar kvar...

Inte så länge kvar nu... :)

Satt och kollade lite på klockor och fastnade för Richard Mille, GRYMMA klockor, inspiration från bilvärlden. Hemsidan är grym, nåt man borde ta lite inspiration från...

En klocka som jag gillade lite extra är RM 002 v2, Grymma funktioner... kolla in hans hemsida på
http://www.richardmille.com/ 

Fram
 

Bak

Nedräkning...

5 timmar och 42 minuter kvar till semester! Det blir hem och hämta Fenix och sen ut tll Fårö, ska fira min första kväll med grillat har jag fått höra. Och i morrn bär det av mot storstan (som alla andra lämnar på sommaren).

Nu ska allt funka!

Nu har jag suttit och kodat i 1,5 timme, och nu ska bloggen "flyta" i både IE och Firefox. Flyta innebär att den alltid ska vara centrerad oavsett om webbläsaren är maximerad eller inte... Jag kör tex alltid med webbläsaren så jag ser skrivbordet runt om. Se nedan.

Imorrn är det sista passet inför min semester, känns rätt bra. Håller på att packa inför resan, behövde en liten rast så jag satte mig med bloggen och fastna... Men jag ska nog ta och fixa resten nu. Alltid nåt man ska glömma.

Just nu är det Die Hard - Hämningslöst på 6:an, nån som inte sett den? Tycker den går jämt, mitt favoritcitat är i början när  John McClane (Bruce Willis) och Zeus (Samuel L Jackson) kommer undan ett slagsmål och McClane tackar för hjälpen:

John McClane: Thanks a lot, Jesus.
Zeus: Why the hell do you keep calling me Jesus? Do I look Puerto Rican to you?
John McClane: That guy back there, he called you Jesus.
Zeus: No, he didn't, he said "Hey, Zeus". My name is Zeus.
John McClane: Zeus?
Zeus: Yeah, Zeus. You know, Mount Olympus, father of Apollo, don't fuck with me or I'll shove a lightning bolt up your ass, Zeus! You got a problem with that?

Tror jag ska använda den sista repliken när jag svarar i telefon på jobbet....


Såhär har jag Firefox, då har jag koll på grejerna runt om som sidpanaelen, msn eller om jag kör
med tex Winamp. Bara så ni vet lixom ;)

Ny design men samma gamla blogg... Uppdaterad 23.45!

Som ni ser så har bloggen fått en ny look, den uppför sig lite märkligt i Internet Explorer och jag jobbar på det. I Firefox ska den fungera som den ska.
Jag är väl inte helt nöjd än men det är en början iaf. Upplever ni nåt som är fel eller konstigt kan ni väl skriva det så ska jag se om jag kan fixa till det. Har inte full koll på kodningen då den görs förhand, inget fusk i flashiga program här inte...

Sitter på jobbet just nu när jag fick den att funka. Var tvungen att få igång den ikväll, imorrn ska jag jobba på dan och när jag kommer hem så är det packa och fixa inför helgen och kommande vecka. Ska ju till sthlm över helgen och sen till Ljusterö i veckan. Och när jag kommer hem till gotland igen så åker jag direkt ut till Fårö. Med andra ord så börjar min 4 veckor långa semester i helgen! :)

Hoppas det funkar nu!

/Zeus

Update 23.11: Nu när jag kom hem så ser jag att bloggen inte funkar i Firefox ?!, och för er som inte ser någon skillnad så tryck på F5 så borde den nya komma. Men tillsvidare så får ni använda Internet Explorer...

Update 23.45: Efter mycket svärande i hur man kodar så borde bloggen funka både i IE och Firefox nu. Fick låsa bloggen så den är inte "flytande" längre, så ni med liten upplösning kan få problem, själv kör jag med 1600*1200. Får testa på nån annan dator imorgon, nu ska jag slänga mig i bingen. Ska upp om 6 timmar igen. Gonatt!

För att få uppmärksamhet?

 

MMS

 

För att få uppmärksamhet?


MMS

Äntligen lite mat!


Det går framåt!

 

MMS

 

Det går framåt!

 


Vi vann!

Har inget direkt att skriva om, har jobbat sen helgen och ska jobba ikväll också. Jag jobbade igår kväll, så vi såg fotbollen på jobbet, tyckte det var en rätt trisst match i början men sen blev det ju bättre. Orkar inte skriva resultat för att om någon missat det så kan ni f*n va utan... (Fast det hade nog varit lättare att skriva ut det än allt det där...)
Sen en annan liten detalj som hände på jobbet igår, jag råkade utlösa brandlarmet så Räddningstjänsten kom, det var väl inte så smart kanske men inte visste jag att ånga från diskmaskinen kunde utlösa brandlarmet... Men nu vet jag hur det låter, och alla andra som var där... Som vanligt så har tidningen för lite att skriva om:
Se här

Sen så är man ledig i helgen, får se vad jag ska hitta på, vädret är ju lite sådär, hade nog tänkt att åka ut till Fårö och bygga lite men jag får se, inte så kul om det regnar och blåser. Sen är virket nästan slut, (igen!).

Bjuder på en bild som jag tog vid träsket för snart två veckor sedan:


Solnedgång vid Ekesträsk





Studentens glada dagar...

Idag är det full fart i Visby, "umf umf umf..." -Hörs från alla håll, som vanligt så är det dem som kan spela högst som vinner. Men det är kul att se (och höra), det är deras dag idag. Man vet ju själv hur det var. Fast vi fick inte åka nån traktor och vagn, vi fick till Varvsholm, men vi hade kul ändå.

Jag kom tillbaka från Fårö i tisdags, började med att att jobba natt plus kväll, och ska jobba dag fre-lör. Sen en snabb sväng ut till Fårö igen lör-sön. Mia med familj kommer ner så jag vill hinna träffa dem lite.

Tänkte dela med mig av två bilder som jag tog när jag var på Fårö:

Dimma

Svårt att fånga på bild, ska väl försöka lite till nån natt...

Ekorre

Några ungar som håller till vid min frigga,
den här satt och titta på mig när jag höll på att bygga.