Jahapp...Ska vi skriva idag då...?

Nu var det ett tag sedan jag skrev, har inte hänt så mycket så jag har inte kommit på nåt bra att skriva... Var på Fårö där vid krisitflygare, då var Mia & co nere oxå, jag va bara ute över dagen, lite synd. Men det var kul att se dem. Sen var jag ute i onsdags en sväng, mest bara för att göra nåt. Gick där och skrotade själv, ganska skönt, fixa med lite småsaker, kopplade in så jag har vatten slang och fixade lite i friggan, la in ny matta och fixade soffbordet.
Funderar på att åka ut på måndag igen.

Var på BMW med min bmw igår, gjorde en felsökning och dem påstår att det är ena hjullagret som är kasst, och det är det nog, jag är inte så säker på att det "bara" är det som är fel, men vi får se. BMW ville ha 2700:- för att byta lagret, det tyckte jag va lite dyrt så jag hörde med som vet en kille på FÅrö som kan fixa det för typ 500:- + delar. Så totalpriset blir väl runt 1500 då får jag handbromsen bytt också. Känns lite mer OK.

Sen har jag planer på att fixa upp mig på en ny bil, känns som om det är dags nu. Kan ju inte vänta hur länge som helst. Saab 9-3 Aero är det som står på önskelistan, får väl se om jag hittar något snyggt och bra, provkörde en Saab 9-3 Vector för några dagar sen och det kändes skitbra, gillade verkligen den bilen. Aeron är ett strå vassare med snyggare kaross, vill ha! :)

image58
Svart ska det va, men får ju inte alltid välja... Tyvärr




Ny hyresvärd

Sprang på både den nya och den gamla hyresvärden idag, Kjell den äldre, och P-O den...ännu äldre... Ja den nya värden som jag trode skulle va yngre var faktiskt äldre... Han sa inte så mycket heller, mest Kjel som pratade på. P-O har tagit öven lägenhet också. Får väl se vad han säger.

Var på Fårö i söndags och skulle kolla på bilen, den mår inte så bra, vi kunde inte hitta felet sådär direkt utan jag har bokat tid hos BMW, en felsökning skulle inte bli allt för dyrt enl dem, inte över 500 iaf.

När jag ändå var ute på fårö så passade jag på att koppla in vattnet till diskbänken ute, så nu funkar den som den ska. Ska det bara målas lite och så ska jag sätta "väggar" och en hylla på den.

Jag la upp lite bilder på:
http://picasaweb.google.com/zeus.larsson/FrigganVR2007 Ifall det är någon som vill titta lite.