Då var vi hemma igen!

Ja då var man hemma igen, tre dagar i Stockholm med omnejd, träffat hela Nillas familj. Det var väldigt roligt att äntligen få träffa alla. Vi var hos Lena och Nicke som bor på Rindö, jättemysigt litet hus med utsikt över skärgården. Dit kom även Nillas mamma med sambo och Nillas syster Sara.
Igår var vi i Barkaby nästan hela dagen, Ikea såklart, sen gick vi lite på outlet och Mediamarkt. På eftermiddagen så åkte vi till Nillas pappa i Sigtuna.
Kommer att lägga upp lite bilder inom kort så ni får se... :)


På en parkering någonstans i Barkaby...

Å så var vintern tillbaka...

Detta är vad man möttes av igår:




Men jag kan iaf berätta att min bil gick igenom besiktningen felfritt, det var rätt skönt, jag var lite orolig för däcken. Det var på håret att jag hitta dit, det var nästan noll sikt, skulle gisa på 30-50 meter på sin höjd, om man räknar på andra bilars lysen, annars var det nästan hopplöst...
I helgen blir det sthlm och träffa Nillas familj, ska bli kul att göra nåt annat. Sen ska det väl shoppas lite misstänker jag. ;)

Bilder!


Hej igen!
Har lagt upp lite nya bilder för er som är nyfikna... :)
För er som inte ser några bilder klicka
här.

Ett skepp kommer lastat....

Ja, igår var jag och Nilla på Fårö med ett helt släp fyllt med saker... Som ni kanske har läst i Nillas blogg så håller vi på och flyttar ihop... :) Och igår gick ett lass (det låter mer än vad det är) till Fårö. Lite saker som vi ska stuva undan och så lite kartonger som ska till friggan. VI har ju dubbelt av allt, men det är lite bra också för då kan man ha det i friggan.
Så om det är någon som vill köpa en bänkugn för en billig peng så säg till, aldrig använd tror jag... :)

Annars är vi nästan klara med flytten, det är bara småsaker kvar hos Nilla och här är det fullt... Vi ska till Ikea inom en snar framtid och köpa lite saker som vi behöver, största bristen är just förvaringsmöbler/utrymmen. Men vi har en plan som vi tror på, och vill man så går det! Och vi vill...

Nu ska jag jobba natt i helgen, lite segt men det ska nog gå bra till slut. Ska jobba natt nästa vecka också, vet inte varör jag la det så, men så är det, sen blir det bättre framöver, ledig menst en dag per helg osv. Nu har jag jobbat nästan varje helgdag. Lite trisst när vi går om varandra hela tiden.


Kallt och blåsigt ute då är det skönt med en filt... :)

årets första...

MMS

årets första...


En bild säger mer än tusen ord...


Vårat liv så här långt i en enkel sammanfattning... :)
Läs oxå Nillas
blogg.

Liten update igen...

Ja nu har det gått en tid sedan jag skrev, hinner ju inte med att skriva, så mycket som händer känns det som. Men i helgen så var Nillas pappa Torgny nere och hälsa på, så jag har träffat svärfar för första gången, kändes väldigt bra! Vi hade ganska mycket att prata om och gemensamma intressen osv. Vi var och ute och hälsa på Nillas farfar i Vibble och på kvällen så blev vi bjudna på en härlig middag på Bolaget av Torgny och efter det gick vi på bio. Skoj!
Igår var jag o Nilla på Fårö en sväng och planerade/drömde lite om hur vi ska ha det i friggan osv. Vi var ute på en liten åktur med motorcykeln, gick nästan bra...


Far och dotter Nyholm... :)