En hälsning från Fårö

Sitter just nu i friggan och bloggar, har ju fixat lite internet här ute, funkar perfa. Sitter och väntar på att Matrix ska börja.
Idag har jag hunnit med att göra två dörrar och nästan lagt klart golvet i boden. Får se vad jag ska hitta på imorgon, bräderna börjar taslut...

Var nere vid träsker och fotade lite förut, men det var mycket motljus så det var inte så lätt, ska nog läsa på och träna lite mer... Men jag bjuder på ett smak prov.


Eketräsk




Himlen brinner...

Då har man varit på jobbet igen då, jobbade kväll mån-tis och hade nån typ av utb/möte på förmiddan idag, någon värdegrundshistoria... Det gick väl bra på jobbet, lite körigt i måndags med en försvunnen farbror. Igår var det ganska lugnt.

Jag tänker nog ut till Fårö imorrn över dan och bygga lite på min bod. Hoppas jag ska hinna med lite, det är ytterpanelen som ska upp.

Fotade lite solnedgång ikväll från mitt badrum, mest för att få leka lite med stativet, verkar funka bra, vad tycker ni?

Solnedgång över Visby


"Himlen brinner"

Som sagt, såhär ser det ut från mitt badrum...


Födelsedagskalas

Ja då har man ganska nyligen kommit hem från 3 sköna dagar på Fårö, åkte ut i torsdags och då firade vi alla våras födelsedagar, stor tårta och presenter, perfekt väder var det också. Igår och idag har jag byggt på min nya bod, nu är hela stomen uppe och nästa gång ska jag sätta på ytterpanelen, så nu är det inte så långt kvar, känns riktigt bra.
Ska bli kul att se hur dasset blir.

Blev lite fotande under kalastimmarna, har lagt merparten av bilderna på min
Picasasida. Två bilder jag gillade lite extra är dem nedan, dem är omgjorda och fixade men jag tycker dem blev rätt bra.

Morfar Kent & Viktor
Morfar Kent och Viktor

Viktor


Som syntes är det två olika typer av svart/vitt, och tro mig, det finns fler...