Nu var det dags!

Vaknade i morse och Fenix kom in som vanligt, men istället för att komma och gosa i sängen så satt han i ett hörn och pep. Började ana vad som var på gång och mycket riktigt så ser jag en fläck. Upptäcker sen att han oxå hade markerat sitt revis i hallen.
Ringde till veterinär ganska på direkten och fick en tid för kastrering redan samma dag. Trode nog att det var nån vecka väntetid eller nåt.

Fenix blev helt sövd, hämtade honom efter 11 och han vaknade vid 14. Helt omtöcknad. Blödde lite så jag har klätt in alla möbler i gamla handdukar m.m.
Han är så kelig så han vill inte ligga still på golvet med sin handduk utan han ska ligga i soffan jämte mig. Först så satta jag mig på golvet och det var okej i en halv timme men sen skulle han röra på sig.
(måste röra på sig för att få igång magen, spyr ofta efter en bedövning)

Satte mig i soffan och sen lade Fenix jämte mig och låg nog kvar i en timme.
Och nu har han varit på toan och ätit lite så det ser ut att gå bra.

Precis nu så hoppa han upp på databordet, han måste ju vara med när jag skriver... :)




Lite nytt

Idag har jag tillbringat första delen av dagen i fören på en gungig båt och sniffat bensingångor, gissa om jag mådde dåligt...
Sen har jag hjälpt Thomas med att få ut en soffa till Fårö, sen har jag fått fåtöljen som Cissi tyckte så mycket om, riktigt kul att få ha den faktiskt. Att krypa upp i den och veta att det var hennes favorit fåtölj. Sen fick jag lite böcker från Cissi också, mycket om katter, men jag tycker om det så det är perfekt.
Ska jag köpa Thomas säng  också, tänkte jag skulle försöka pruta lite men han vet inte om det än...

Nej nu ska jag se om det är nåt bra på tv'n.



Fenix gillar bordet...



Har inte glömt...

Nu är det ett tag sedan jag skrev igen, men jag har inte haft lust, vet ju iaf inte om det är någon som läser, hade väl hoppas på lite respons med dopbilderna...

En kille på Sjocentralen har fått ett nytt jobb på fastlandet så det kommer bli en tjänst ledig, så jag hoppas på att dem ringer... I vilket fall så blir det mycket jobb under våren och det är skönt.
Det ser ju inte så ljust ut för oss som behöver hjälp med akassa... Regeringshelvete!


Allmakt åt....MIG!