Vi är på fårö, köttet är på grillen. Allt ...

20100430258 (MMS)

Vi är på fårö, köttet är på grillen. Allt är på topp!


Kolla in nya vardagsrummet!


Klicka på bildspelet för större bilder!

Det tar sig! Nilla är grym på inredning!

20100424253 (MMS)

Det tar sig! Nilla är grym på inredning!


Tapeten på plats!

20100423252 (MMS)

Tapeten på plats!


Det går framåt!

20100420251 (MMS)

Det går framåt!


Helg igen...

Ja, då var det helg igen, veckorna går fort, och det är rätt skönt, kanske våren kan komma snart, igår kom det till och med lite snö (eller var det aska?). Ja, nån vidare vår är det i alla fall inte, det ligger runt 5 grader om man har tur. Idag blåser det och är mulet. Men vi ska på bio ikväll så det gör inte så mycket. Imorgon ska vi börja riva i vardagsrummet, det ska plockas ut möbler och sånt,
sen ska det tejpas och täckas där vi inte ska ha ny färg.
Sen får man äntligen komma igång och slipa, spacka, måla, osv...
Ska bli kul och få se resultatet.

Vi hade finbesök i torsdags, Nora & Lena var förbi på kvällen, (Nicke var och fixa bilen). Då fick jag utmärkt tillfälle att testa min nya blixt, SJUKT nöjd! Det är en lite billigare blixt av märket "Dörr" (nåt tyskt, tror jag). Modellen heter DAF-42, den har allt en dyrare Canon-blixt har. Och så långt som jag har har kommit så är den grym, allt är ju bättre in än den inbyggda och den här är perfekt när man ska lära sig att fota med blixt. En annan sak
som var bra är att den kan fungera som slavblixt till den inbygda. En liten bonus.






Ännu en vecka...

Hej!
Det kanske är dags för en update, det var några dagar sedan, en vecka typ. Sara & Fredrik var här i påsk som ni ser nedan och nu i helgen så var Torgny & Annika här.
Kul att få användning för gästrummet nu när vi har ett :)

Imorgon väntar en ny vecka med massor av jobb för oss båda.
Vi har pratat om att renovera vardagsrummet och funderar på att börja med det nästa helg, ska räkna ut hur mycket som kan behövas av allt. Så får vi se hur det går, skall bli ny färg på väggarna och ny tapet på en av dem. Tror det kan bli bra.

Nu sitter Nilla och tittar på Mamma Mia och jag har lekt med kameran... Håller på och testar lite med ljus, man kan få till det ganska bra, jag har även beställt en blixt kameran, borde väl komma i veckan. (Har tjänat ihop lite extra pengar på att vara datorsupport)


Har använt en ficklampa för att göra ljuset...

Just nu...

Glad Påsk till er alla!
Vi sitter (står) och spelar Guitar Hero, sjukt kul!


Fredrik & Zeus


Nilla, Fredrik & Sara