Premiärinlägg a lá Nilla

Halloj!
Sitter på jobbet och väntar på att tiden skall gå så jag kan få gå på bio ikväll, ska se Änglar och Demoner med Zeus och två vänner, Lovisa och Björn =) Det ska bli trevligt, och så blir det lite middag innan oxå.
Annars är det inte så mycket just nu som händer, är lite smått agressiv över att jag ska jobba hela helgen när Zeus ska ut till Fårö och umgås med familjen... Men ICKE, jag är inte bitter... =P
Satt och kollade lite roliga filmtrailers på MovieZine förut och hittade en film som heter "Baksmällan", verkar helt sjukt rolig =) Handlar om ett gäng killar som åker till Las Vegas på svensexa och partajar hela natten och vaknar upp med en tiger i badrummet, en bebis i hissen och Mike Tyson i vardagsrummet... ja, verkar rolig som sagt =)
Sen är jag väldigt nyfiken på vad min älskling har hittat på till min födelsedag... Spännande =)
Men nu, "back to work"!

Tjipp o hej =)

En helg i Dalarna!

Nu var det visst ett tag sedan vi bloggade men här kommer en snabb-update!
Vi var i Dalarna i helgen som var, i Tällberg. Hur mysigt som helst. Jag har inte sett dalarna sedan jag var liten så jag minndes ingenting.
Det var en jättebra helg med toppen väder, vi åkte en sväng varje dag så jag skulle få se så mycket som möjligt och det var kul, mycket att se på.
Jag har suttit hela förmiddan och redigerat bilder för att hinna få upp dem innan jag går till jobbet, ska jobba ikväll. Nilla jobbar till 17... Vi går omvarandra som vanligt.

Så här kommer lite bilder det är 97st så klicka på bildspelet så blir det större och bättre... :)
- Zeus


Ännu en perfekt helg!

Ja då är man åter i Visby efter en helt fantastisk helg på Fårö. Det var lite trisst väder när vi kom ut i torsdags men resten av veckan har varit toppen. Nilla har blivit förkyld och det är trisst, men hon var stark och visade inte det så mycket.
Det blev tårta och lite kalas i lördags, som vanligt hur god tårta som helst från Sylvis, dem är oslagbara.
Det fotades en massa och bilderna kommer jag snart att lägga upp på sedvanligt vis... :)

Nu är det en lite tråkig vecka med bara jobb men om en vecka och några dagar så åker vi till Dalarna och det ska bli skitkul, vi ska till Nillas mamma i Tällberg. Jag  var där när jag var liten men kommer inte ihåg hur det såg ut eller nåt så det är spännande, alla säger att det skall vara så fint. Kul att åka någonstans där det är lite nytt. Stockholm börjar bli lite tjatigt på så vis...(Förlåt, Stockholm kan vara/är fint också men det är inte därför jag åker dit...)

Nu ska jag ladda upp lite bilder!
- Zeus -


Lite bilder som utlovat!